FERHAD İLE ŞİRİN, GEBZE’DE

Kocaeli 18.12.2015 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

FERHAD İLE ŞİRİN, GEBZE’DE

Şehir Tiyatroları, hafta sonunda ödüllü iki oyununun yanı sıra yeni çocuk oyunuyla perdelerini açacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, tiyatro severleri hafta sonunda 4 farklı oyunla ağırlayacak. Şehir Tiyatroları’nın ödüllü oyunları Şair ve Ayrılık Müziği ile Ferhad İle Şirin, SDKM ve Gebze’de sergilenecek. Yeni çocuk oyunu Mavi Yelkenli de, kapılarını çocuklara açacak.   ÖDÜLLÜ OYUNLAR SAHNEDE Tiyatro tutkunları, 19 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’te SDKM Oda Tiyatrosu’nda Ayrılık Müziği oyununu izleyebilir. Direklerarası Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyunca ödülünü kazanan Ayrılık Müziği, boşandıkları günün akşamı bir araya gelen çiftin hüzünlü öyküsünü anlatıyor. Tiyatro Gazetesi Anadolu Tiyatro Ödülleri’nde En iyi Prodüksiyon Ödülü’ne hak kazanan Şair oyunu ise 19 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de SDKM Büyük Sahne’de sergilenecek.   FERHAD İLE ŞİRİN, GEBZE’DE Şehir Tiyatroları’nın bu yıl ilk kez sahnelediği Ferhad İle Şirin, güçlü oyuncu kadrosu, dekoru ve prodüksiyonuyla dikkat çekiyor. Ferhad İle Şirin, 20 Aralık Pazar günü saat 18.00’de Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde oynanacak. Yine bu yıl prömiyerini yapan çocuk oyunu Mavi Yelkenli, 20 Aralık Pazar günü saat 14.00’te SDKM Büyük Sahne’de küçük tiyatro severlerle buluşacak.
Şehir Tiyatroları, hafta sonunda ödüllü iki oyununun yanı sıra yeni çocuk oyunuyla perdelerini açacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, tiyatro severleri hafta sonunda 4 farklı oyunla ağırlayacak. Şehir Tiyatroları’nın ödüllü oyunları Şair ve Ayrılık Müziği ile Ferhad İle Şirin, SDKM ve Gebze’de sergilenecek. Yeni çocuk oyunu Mavi Yelkenli de, kapılarını çocuklara açacak.
 
ÖDÜLLÜ OYUNLAR SAHNEDE
Tiyatro tutkunları, 19 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’te SDKM Oda Tiyatrosu’nda Ayrılık Müziği oyununu izleyebilir. Direklerarası Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyunca ödülünü kazanan Ayrılık Müziği, boşandıkları günün akşamı bir araya gelen çiftin hüzünlü öyküsünü anlatıyor. Tiyatro Gazetesi Anadolu Tiyatro Ödülleri’nde En iyi Prodüksiyon Ödülü’ne hak kazanan Şair oyunu ise 19 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de SDKM Büyük Sahne’de sergilenecek.
 
FERHAD İLE ŞİRİN, GEBZE’DE
Şehir Tiyatroları’nın bu yıl ilk kez sahnelediği Ferhad İle Şirin, güçlü oyuncu kadrosu, dekoru ve prodüksiyonuyla dikkat çekiyor. Ferhad İle Şirin, 20 Aralık Pazar günü saat 18.00’de Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde oynanacak. Yine bu yıl prömiyerini yapan çocuk oyunu Mavi Yelkenli, 20 Aralık Pazar günü saat 14.00’te SDKM Büyük Sahne’de küçük tiyatro severlerle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.