19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ferhat'tan altın kafa!

Spor 10.01.2016 - 16:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ferhat'tan altın kafa!

Ferhat'tan altın kafa!

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B iki kez geriye düştüğü maçta Ferhat Çoban’ın 90+5’nci dakikada ttığı kafa golüyle kentlisi Gölcükspor’dan 1 puanı kaptı. 9 kişiyle beraberlik golünü bulan sarı yeşilliler hanesine oldukça kritik 1 puan yazdırdı ve Ramazan Silin’le birlikte iç sahada yenilmezliğini sürdürdü. 3.Lig 3. Grup’ta mücadele veren Darıca Gençlerbirliği, kent derbisinde Gölcük’le yenişemedi: 3-3. Devre arasında 10 oyuncuyla yollarını ayıran ve gidenlerin yerlerine 8 takviye yapan Darıca buna rağmen ilk yarıdaki mevcut kadrodan kurulu ilk 11’le Gölcük sınavına çıktı. 9.dakikada Muhammet’in golüyle 1-0 geriye düşen Darıca hemen iki dakika sonra Ferhat’la müthiş bir geri dönüşe imza attı. Bu golle canlanan Darıca, Lokman’ın 13’de attığı golle 2-1’i buldu ve ilk yarı bu skorla geçildi. HAYRULLAH’IN KIRMIZI KARTI PLANLARI BOZDU Mücadele olarak iyi olan sarı-yeşilliler oyunsal anlamda ise beklentileri karşılayamadı. 58’de Hayrullah’ın kırmızı kart görmesi, Darıca G.B. teknik direktörü Ramazan Silin’in planlarını bozdu. 10 kişiyle oynamanın sıkıntılarını yaşayan ve nitekim 76’da golü kalesinde gören Darıca, 83’de ise geriye düşmenin şokunu yaşadı. Maçın uzatma dakikalarında ikinci sarı kartını gören Lokman, takımını 9 kişi bıraktı. Maç 3-2 bitecek derken Ferhat 90’da beraberliği getiren golü kaydetti. Santrası dahi olmayan bu gol Darıca’ya 1 puan kazandırdı.
Ferhat'tan altın kafa!

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B iki kez geriye düştüğü maçta Ferhat Çoban’ın 90+5’nci dakikada ttığı kafa golüyle kentlisi Gölcükspor’dan 1 puanı kaptı. 9 kişiyle beraberlik golünü bulan sarı yeşilliler hanesine oldukça kritik 1 puan yazdırdı ve Ramazan Silin’le birlikte iç sahada yenilmezliğini sürdürdü.

3.Lig 3. Grup’ta mücadele veren Darıca Gençlerbirliği, kent derbisinde Gölcük’le yenişemedi: 3-3. Devre arasında 10 oyuncuyla yollarını ayıran ve gidenlerin yerlerine 8 takviye yapan Darıca buna rağmen ilk yarıdaki mevcut kadrodan kurulu ilk 11’le Gölcük sınavına çıktı. 9.dakikada Muhammet’in golüyle 1-0 geriye düşen Darıca hemen iki dakika sonra Ferhat’la müthiş bir geri dönüşe imza attı. Bu golle canlanan Darıca, Lokman’ın 13’de attığı golle 2-1’i buldu ve ilk yarı bu skorla geçildi.

HAYRULLAH’IN KIRMIZI KARTI PLANLARI BOZDU

Mücadele olarak iyi olan sarı-yeşilliler oyunsal anlamda ise beklentileri karşılayamadı. 58’de Hayrullah’ın kırmızı kart görmesi, Darıca G.B. teknik direktörü Ramazan Silin’in planlarını bozdu. 10 kişiyle oynamanın sıkıntılarını yaşayan ve nitekim 76’da golü kalesinde gören Darıca, 83’de ise geriye düşmenin şokunu yaşadı. Maçın uzatma dakikalarında ikinci sarı kartını gören Lokman, takımını 9 kişi bıraktı. Maç 3-2 bitecek derken Ferhat 90’da beraberliği getiren golü kaydetti. Santrası dahi olmayan bu gol Darıca’ya 1 puan kazandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.