Ferhat ve Fahrettin’e cenazede af!

Spor 01.11.2019 - 21:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ferhat ve Fahrettin’e cenazede af!

TAKIM KAPTANLARI AFFEDİLDİ

Ferhat Çoban ve Fahrettin Bıyıklı’ya af çıktı. Dün antrenman boykotu yapan sarı yeşillilerde, takımda ağabeylik görevlerini yerine getiremedikleri gerekçesiyle Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen tarafından süresiz kadro dışı bırakılan takım kaptanları Ferhat Çoban ve Fahrettin Bıyıklı 24 saat geçmeden affedildi. SÜREÇ NASIL GELİŞTİ? Takımın antrenmana çıkmamasının ardından dün akşam saatlerinde kulüp tesislerine giderek futbolcularla toplantı yapan Başkan Gülen’in Ferhat ve Fahrettin’in süresiz kadro dışı bırakıldığını tebliğ etmesinin ardından bugün takımdaki diğer isimler devreye girdi. Edinilen bilgilere göre bugün Başkan Gülen’in bir akrabasının vefatı nedeniyle katıldığı cenaze törenine giden Emre Pehlivan, Berat Eyüpoğlu, Salih Seyis, Ahmet Özer ve Ahmet Kutluer’in, takım arkadaşları Ferhat ve Fahrettin’in affedilmesi için ricacı oldukları ve Başkan Gülen’in de yoğun ısrarlara kayıtsız kalmayarak takım kaptanlarını affettiği öğrenildi. GÜLEN KAPTANLARLA DÜZ KOŞU YAPTI Yaşanan bu gelişme sonrasında bugün saat 17.00 sularında tesislere gelen Başkan Gülen, önce takımla toplantı yaptı, ardından eşofmanlarını giyerek takımla birlikte sahaya çıktı. Başkan Gülen’in antrenmanın ilk bölümünde takım kaptanları Ferhat ve Fahrettin ile bir süre düz koşu yaparak sohbet ettiği görüldü.
TAKIM KAPTANLARI AFFEDİLDİ

Ferhat Çoban ve Fahrettin Bıyıklı’ya af çıktı. Dün antrenman boykotu yapan sarı yeşillilerde, takımda ağabeylik görevlerini yerine getiremedikleri gerekçesiyle Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen tarafından süresiz kadro dışı bırakılan takım kaptanları Ferhat Çoban ve Fahrettin Bıyıklı 24 saat geçmeden affedildi.

SÜREÇ NASIL GELİŞTİ?

Takımın antrenmana çıkmamasının ardından dün akşam saatlerinde kulüp tesislerine giderek futbolcularla toplantı yapan Başkan Gülen’in Ferhat ve Fahrettin’in süresiz kadro dışı bırakıldığını tebliğ etmesinin ardından bugün takımdaki diğer isimler devreye girdi. Edinilen bilgilere göre bugün Başkan Gülen’in bir akrabasının vefatı nedeniyle katıldığı cenaze törenine giden Emre Pehlivan, Berat Eyüpoğlu, Salih Seyis, Ahmet Özer ve Ahmet Kutluer’in, takım arkadaşları Ferhat ve Fahrettin’in affedilmesi için ricacı oldukları ve Başkan Gülen’in de yoğun ısrarlara kayıtsız kalmayarak takım kaptanlarını affettiği öğrenildi.

GÜLEN KAPTANLARLA DÜZ KOŞU YAPTI

Yaşanan bu gelişme sonrasında bugün saat 17.00 sularında tesislere gelen Başkan Gülen, önce takımla toplantı yaptı, ardından eşofmanlarını giyerek takımla birlikte sahaya çıktı. Başkan Gülen’in antrenmanın ilk bölümünde takım kaptanları Ferhat ve Fahrettin ile bir süre düz koşu yaparak sohbet ettiği görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.