Feribotu Arızalandı, 140 Yolcu Denizin Ortasında Kaldı

24.11.2015 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Feribotu Arızalandı, 140 Yolcu Denizin Ortasında Kaldı

140 yolcu ve 46 araçla 'Gökçeada-1' feribotu, makine arızası nedeniyle denizin ortasında kaldı.

Çanakkale'de, Gökçeada'dan Kabatepe'ye sefer yapan 'Gökçeada-1' feribotu, makine arızası sonucu durdu. 140 YOLCU DENİZİN ORTASINDA KALDI Bugün saat 07.00'de Gökçeada Kuzu Limanı'ndan 140 yolcu ve 46 araçla Kabatepe'ye hareket eden 'Gökçeada-1' feribotunun makinelerinde, saat 08.20'de, Kabatepe Limanı'na 1.5 mil kala arıza meydana geldi. Kaptan ve mürettebat, makinelerde meydana gelen arızayı onarmak için çalışma başlattı. HERHANGİ BİR TEHLİKE OLMADIĞI AÇIKLANDI Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. yetkilileri, makine arızasının onarılması için hemen çalışma başlatıldığını, herhangi bir tehlikenin söz konusu olmadığını belirtti.
140 yolcu ve 46 araçla 'Gökçeada-1' feribotu, makine arızası nedeniyle denizin ortasında kaldı.

Çanakkale'de, Gökçeada'dan Kabatepe'ye sefer yapan 'Gökçeada-1' feribotu, makine arızası sonucu durdu.

140 YOLCU DENİZİN ORTASINDA KALDI

Bugün saat 07.00'de Gökçeada Kuzu Limanı'ndan 140 yolcu ve 46 araçla Kabatepe'ye hareket eden 'Gökçeada-1' feribotunun makinelerinde, saat 08.20'de, Kabatepe Limanı'na 1.5 mil kala arıza meydana geldi.

Kaptan ve mürettebat, makinelerde meydana gelen arızayı onarmak için çalışma başlattı.

HERHANGİ BİR TEHLİKE OLMADIĞI AÇIKLANDI

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. yetkilileri, makine arızasının onarılması için hemen çalışma başlatıldığını, herhangi bir tehlikenin söz konusu olmadığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.