FETÖ daha temizlenmedi

04.01.2017 - 08:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

FETÖ daha temizlenmedi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, FETÖ'nün devletten arındırılmadığını belirterek, "Terör örgütlerinin devletin içinden arındırılmasını sağlayana kadar OHAL uygulamasına ihtiyacımız var." dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, TBMM Genel Kurulu'nda konuşan OHAL tezkeresinin 3 ay daha uzatılmasına ilişkin görüşmeler kapsamında açıklamalarda bulundu. "OHAL UYGULAMASINA İHTİYACIMIZ VAR" FETÖ'nün devletten tamamen temizlenmediğini kaydeden Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı: "FETÖ'nün devletten arındırılması henüz sonlandırılmamıştır. FETÖ'nün ve bütün terör örgütlerinin devletin içinden arındırılmasını sağlayana kadar OHAL uygulamasına ihtiyacımız var."   OHAL UZATILDI Başbakanlık tezkeresi TBMM'de kabul edildi ve Olağanüstü Hal 3 ay daha uzatıldı. OHAL 19 Ocak'ta son buluyordu. Kararın çıkmasıyla birlikte OHAL, üçüncü kez uzatılmış oldu. BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM AÇIKLAMIŞTI Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grubuna seslendiği konuşmasında, OHAL uygulamasının 3 ay daha uzatılmasına dair görüşmelerin Meclis'te karara bağlanacağını söylemişti.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, FETÖ'nün devletten arındırılmadığını belirterek, "Terör örgütlerinin devletin içinden arındırılmasını sağlayana kadar OHAL uygulamasına ihtiyacımız var." dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, TBMM Genel Kurulu'nda konuşan OHAL tezkeresinin 3 ay daha uzatılmasına ilişkin görüşmeler kapsamında açıklamalarda bulundu.

"OHAL UYGULAMASINA İHTİYACIMIZ VAR"

FETÖ'nün devletten tamamen temizlenmediğini kaydeden Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı:

"FETÖ'nün devletten arındırılması henüz sonlandırılmamıştır. FETÖ'nün ve bütün terör örgütlerinin devletin içinden arındırılmasını sağlayana kadar OHAL uygulamasına ihtiyacımız var."

 

OHAL UZATILDI

Başbakanlık tezkeresi TBMM'de kabul edildi ve Olağanüstü Hal 3 ay daha uzatıldı. OHAL 19 Ocak'ta son buluyordu. Kararın çıkmasıyla birlikte OHAL, üçüncü kez uzatılmış oldu.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM AÇIKLAMIŞTI

Başbakan Binali YıldırımAK Parti grubuna seslendiği konuşmasında, OHAL uygulamasının 3 ay daha uzatılmasına dair görüşmelerin Meclis'te karara bağlanacağını söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.