FETÖ DAVASINDA ONLARDA VARDI

Kocaeli 11.09.2017 - 19:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

FETÖ DAVASINDA ONLARDA VARDI

FETÖ'nün 92 sanıklı donanma davası başladıKOCAELİ - Kocaeli'de 92 sanığın yer aldığı dava bugün başladı.

 Kocaeli'de 92 sanığın yer aldığı dava bugün başladı. Duruşmanın bir numaralı şüphelisi örgütün elebaşısı Fethullah Gülen'in yanı sıra "mahrem abiler" de yargılanacak. Duruşmayı Kocaeli Ak Parti Milletvekili M.Akif Yılmaz ve Cemil Yaman ilebirlikte Kocaeli Ak Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan'da takip etti. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Donanma Komutanlığındaki darbe girişimiyle ilgili hazırlanan iddianame kapsamında 92 sanığın yangılanmasına bugün başlandı. Duruşmanın bir numaralı şüphelisi olarak örgütün elebaşısı Fethullah Gülen oldu. Sanıklar arasında ise Tuğamiral Nazmi Ekici, Tuğamiral Ömer Faruk Harmancık, Tuğamiral Hayrettin İmren, Tuğamiral Tezcan Kızılelma, örgütün "Mahrem abileri", subaylar ve astsubaylar yer alıyor. Sanıklar, Kocaeli F Tipi Cezaevinin bulunduğu alanda oluşturulan Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacaklar. Duruşmada emekliye ayrılan Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele de müşteki sıfatıyla hakim karşısına çıkacak. Sanıklar hakkında müebbet hapis cezası ile 7 yıl 6 aydan 36 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.
FETÖ'nün 92 sanıklı donanma davası başladıKOCAELİ - Kocaeli'de 92 sanığın yer aldığı dava bugün başladı.

 Kocaeli'de 92 sanığın yer aldığı dava bugün başladı. Duruşmanın bir numaralı şüphelisi örgütün elebaşısı Fethullah Gülen'in yanı sıra "mahrem abiler" de yargılanacak. Duruşmayı Kocaeli Ak Parti Milletvekili M.Akif Yılmaz ve Cemil Yaman ilebirlikte Kocaeli Ak Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan'da takip etti.


Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Donanma Komutanlığındaki darbe girişimiyle ilgili hazırlanan iddianame kapsamında 92 sanığın yangılanmasına bugün başlandı. Duruşmanın bir numaralı şüphelisi olarak örgütün elebaşısı Fethullah Gülen oldu. Sanıklar arasında ise Tuğamiral Nazmi Ekici, Tuğamiral Ömer Faruk Harmancık, Tuğamiral Hayrettin İmren, Tuğamiral Tezcan Kızılelma, örgütün "Mahrem abileri", subaylar ve astsubaylar yer alıyor.
Sanıklar, Kocaeli F Tipi Cezaevinin bulunduğu alanda oluşturulan Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacaklar. Duruşmada emekliye ayrılan Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele de müşteki sıfatıyla hakim karşısına çıkacak. Sanıklar hakkında müebbet hapis cezası ile 7 yıl 6 aydan 36 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.