FETÖ KONUSUNDA SİYASETÇİYE DOKUNULMUYOR

23.05.2017 - 22:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

FETÖ KONUSUNDA SİYASETÇİYE DOKUNULMUYOR

Başbakan Binali Yıldırım, "Siyasetçilere dokunulmuyor...

Başbakan  Binali Yıldırım, son günlerde FETÖ konusunda birtakım kafa karışıklığının oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, "Siyasetçilere dokunulmuyor, filancaya dokunuluyor, filanca aklanıyor gibi bir suçlamayı asla kabul etmiyoruz. Bu işin arkasında kim varsa mutlaka bulunup ortaya çıkarılacak ve adalete teslim edilecek" dedi. Başbakan  Binali Yıldırım,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde gerçekleştirilen TOBB'un 73. Genel Kurulu'nda konuştu.  İngiltere'deki terör saldırısına değinen Yıldırım, "Terör küresel bir olaydır. Herhangi bir ülkenin derdi, başka ülkenin derdi değildir diye algılarsak yanılmış oluruz. İki hafta önce  İngiltere'ye yaptığım ziyarete bana terör konusunu sordu, ' Türkiye terör bakımından güvenli olmayan ülke, o yüzden turizm geri gidiyor' dediklerinde verdiğim cevap şuydu,  Londra ne kadar güvenliyse  İstanbul da o kadar güven. Bundan bahsettiğim şey, mücadelenin de küresel olması gerektiğinin altını çizmekti. O yüzden terörde sınıflandırma yapmadan, terör örgütleri arasına frak koymadan amasız fakatsız bütün terör örgütlerini en şiddetli şekilde lanetlemek ve üzerlerine kararlılıkla gitmek bütün insanlığın önemli görevleri haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
Başbakan Binali Yıldırım, "Siyasetçilere dokunulmuyor...
Başbakan: Siyasetçilere Dokunulmuyor Suçlamasını Kabul Etmiyoruz, System.String[]

Başbakan  Binali Yıldırım, son günlerde FETÖ konusunda birtakım kafa karışıklığının oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, "Siyasetçilere dokunulmuyor, filancaya dokunuluyor, filanca aklanıyor gibi bir suçlamayı asla kabul etmiyoruz. Bu işin arkasında kim varsa mutlaka bulunup ortaya çıkarılacak ve adalete teslim edilecek" dedi.

Başbakan  Binali Yıldırım,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde gerçekleştirilen TOBB'un 73. Genel Kurulu'nda konuştu.  İngiltere'deki terör saldırısına değinen Yıldırım, "Terör küresel bir olaydır. Herhangi bir ülkenin derdi, başka ülkenin derdi değildir diye algılarsak yanılmış oluruz. İki hafta önce  İngiltere'ye yaptığım ziyarete bana terör konusunu sordu, ' Türkiye terör bakımından güvenli olmayan ülke, o yüzden turizm geri gidiyor' dediklerinde verdiğim cevap şuydu,  Londra ne kadar güvenliyse  İstanbul da o kadar güven. Bundan bahsettiğim şey, mücadelenin de küresel olması gerektiğinin altını çizmekti. O yüzden terörde sınıflandırma yapmadan, terör örgütleri arasına frak koymadan amasız fakatsız bütün terör örgütlerini en şiddetli şekilde lanetlemek ve üzerlerine kararlılıkla gitmek bütün insanlığın önemli görevleri haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.