FETÖCÜLER BİZİMLE ÇALIŞAMAZ

Gebze 26.10.2016 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

FETÖCÜLER BİZİMLE ÇALIŞAMAZ

GTO Başkanı Nail Çiler, FETÖ ile bağlantısı olanlara Oda'nın kapılarını kapattı

Gebze Ticaret Odası Ekim Ayı Olağan meclis toplantısında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, FETÖ'ye direk ya da dolaylı destek sağlayanların Oda'ya girmelerini yasakladı. Çiler, "Bu hainler Oda'ya gelip gitmesinler. Bu işte parmağı olanlar, dolaylı ya da dolaysız içinde olanlar bizimle çalışamazlar."dedi. Bugün yapılan Meclis Toplantısında gündemi değerlendiren Başkan Nail Çiler, "Odamız adına gururlandığımız bir ödül törenine katıldım. Külliye'den önceki gün aranıp Cumhurbaşkanımızın huzuruna çıkacağımızı söylediklerinde çok heyecanlandım. Artık bu ilçe psikolojisini atmamız lazım. Birçok İl'den büyük bir ilçeyiz biz. Her ne kadar ilçe de olsak bu yardım kampanyasında ilk 10'a adımızı yazdırdık. Bağış çekini Sayın Hisarcıklıoğlu ile beraber Cumhurbaşkanımıza teslim ettik. Sizler adına teşekkür ediyorum. Allah bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın."dedi. FETÖCÜLER GELMESİN Gebze Ticaret Odası'nın kapılarını FETÖ'cülere kapatan Nail Çiler, "Ayrık otları toplayacağız. İşleri için bu Oda'ya gelip gitmesinler. Bu işte parmağı olanlar, dolaylı ya da dolaysız içinde olanlar bizimle çalışamazlar. Biz bu Ülkenin taşına, toprağına, insanına, bayrağına aşığız. Biz böyle yetiştik. Bu ülkenin insanlarına kurşun sıkacak şekilde hainler yetiştirmedik. Bu arkadaşları uyardık, onların olduğu yerde biz olmayacağız. Bizim olduğumuz yerde de onlar olmayacak.  Bu nedenle bu yıl 29 Ekim'i daha coşkuyla kutlayalım."diye konuştu. GEBZE'YE HAL MÜJDESİ Gebze'ye Hal konusunda müjde veren Nail Çiler, "2009 yılından beri peşinden koştuğumuz bir proje vardı. Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmede hal konusu çözüldü. Alternatif seçenekleri sunduk. En kısa zamanda bölgesel bir hal geliyor. Bunun da müjdesini buradan veriyorum. Hasköy ve Küçük Sanayi Siteleri'nin doğalgaz sorunuyla ilgili Büyükşehir Belediye başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile görüştük. Biz katkı sunacağız. Doğalgazın gelmesi için orada ki esnafımız sadece abonelik ücreti ödeyecek başka bir ücret ödemeyecek. Doğalgazın gelmesi için anlaştık. "dedi  
GTO Başkanı Nail Çiler, FETÖ ile bağlantısı olanlara Oda'nın kapılarını kapattı

Gebze Ticaret Odası Ekim Ayı Olağan meclis toplantısında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, FETÖ'ye direk ya da dolaylı destek sağlayanların Oda'ya girmelerini yasakladı. Çiler, "Bu hainler Oda'ya gelip gitmesinler. Bu işte parmağı olanlar, dolaylı ya da dolaysız içinde olanlar bizimle çalışamazlar."dedi.

Bugün yapılan Meclis Toplantısında gündemi değerlendiren Başkan Nail Çiler, "Odamız adına gururlandığımız bir ödül törenine katıldım. Külliye'den önceki gün aranıp Cumhurbaşkanımızın huzuruna çıkacağımızı söylediklerinde çok heyecanlandım. Artık bu ilçe psikolojisini atmamız lazım. Birçok İl'den büyük bir ilçeyiz biz. Her ne kadar ilçe de olsak bu yardım kampanyasında ilk 10'a adımızı yazdırdık. Bağış çekini Sayın Hisarcıklıoğlu ile beraber Cumhurbaşkanımıza teslim ettik. Sizler adına teşekkür ediyorum. Allah bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın."dedi.

FETÖCÜLER GELMESİN

Gebze Ticaret Odası'nın kapılarını FETÖ'cülere kapatan Nail Çiler, "Ayrık otları toplayacağız. İşleri için bu Oda'ya gelip gitmesinler. Bu işte parmağı olanlar, dolaylı ya da dolaysız içinde olanlar bizimle çalışamazlar. Biz bu Ülkenin taşına, toprağına, insanına, bayrağına aşığız. Biz böyle yetiştik. Bu ülkenin insanlarına kurşun sıkacak şekilde hainler yetiştirmedik. Bu arkadaşları uyardık, onların olduğu yerde biz olmayacağız. Bizim olduğumuz yerde de onlar olmayacak.  Bu nedenle bu yıl 29 Ekim'i daha coşkuyla kutlayalım."diye konuştu.

GEBZE'YE HAL MÜJDESİ

Gebze'ye Hal konusunda müjde veren Nail Çiler, "2009 yılından beri peşinden koştuğumuz bir proje vardı. Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmede hal konusu çözüldü. Alternatif seçenekleri sunduk. En kısa zamanda bölgesel bir hal geliyor. Bunun da müjdesini buradan veriyorum. Hasköy ve Küçük Sanayi Siteleri'nin doğalgaz sorunuyla ilgili Büyükşehir Belediye başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile görüştük. Biz katkı sunacağız. Doğalgazın gelmesi için orada ki esnafımız sadece abonelik ücreti ödeyecek başka bir ücret ödemeyecek. Doğalgazın gelmesi için anlaştık. "dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.