FETTAH AĞZINI BİR AÇTI PİR AÇTI!

Gebze 28.03.2016 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

FETTAH AĞZINI BİR AÇTI PİR AÇTI!

İl olacak kadar neyin var ki “Gebze “ TükoDer Gebze Şube Başkanı Zeki Fettah yıllardan beri tartışılan ama bir türlü hayata geçirilemeyen Gebze'lilik bilincini oluşturma ve Gebze’nin İl olabilmesi ile ilgili manidar ve ironilerle dolu bir açıklama yaptı. Fettah açıklamasında, senin ne haddine sanki nüfusun 350 bin'i geçmiş gibisin, sanki 48 İl'in nüfussundan yüksek nufusun varmış gibisin, sanki şehirde dünya markası bir üniversiten varmış gibisin, sanki 600 üzerinde Sivil Toplum Kuruluşun varmış gibisin, haddini aşmış birde Tübitak sanki senin sınırların içerisinde gibisin, Silikon Vadisi senin sınırların içersinde planlanıp yapım aşamasında imiş gibi hayalperest davranıyorsun. Dünyanın en büyük iki komutanın ölüm yeri ve bunlardan birinin sanki anıt mezarı varmış gibi davranıyorsun, birde 16'ncı yüzyılının ilk çeyreğinin ilk ve en önemli külliyesi bu ilçede varmış gibisin, buda yetmezmiş gibi sanayi Şehri unvanı varmış gibi davranıyorsun. Vah Gebze, senin ne haddine bu kadar İl'in arasında sanki varmışsın gibi davranıyorsun. Bilmez misin ki, bu kültür, başyapıt şehir, büyük merkezler, sanayi, ekonomik gücün olsa bile güçlü bir lobin yoksa yâda güçlü Sivil Toplum Kuruluşların yoksa bu uğraşın niye? Bilmelisin ki her şeyi gören, duyan ve bilen Allah var, yine Allah'ın izniyle, sen güzel şehrimiz mutlaka İl olacaksın. Bunu da bu şehirde güçlü olamayan lobimiz değil, asıl güçlü olan halkımız yapacaktır. Yukarıda sana her ne kadar ironi dolu sözlerle biraz sitem ettiysem, ey güzel şehrim Gebze, sen kabuğuna sığmıyor ve bas bas bağırıyorsun; dedi... ' İl olmayacak kadar neyim eksik, bana artık hak ettim değeri verin.' diye...

İl olacak kadar neyin var ki “Gebze “

TükoDer Gebze Şube Başkanı Zeki Fettah yıllardan beri tartışılan ama bir türlü hayata geçirilemeyen Gebze'lilik bilincini oluşturma ve Gebze’nin İl olabilmesi ile ilgili manidar ve ironilerle dolu bir açıklama yaptı.

Fettah açıklamasında, senin ne haddine sanki nüfusun 350 bin'i geçmiş gibisin, sanki 48 İl'in nüfussundan yüksek nufusun varmış gibisin, sanki şehirde dünya markası bir üniversiten varmış gibisin, sanki 600 üzerinde Sivil Toplum Kuruluşun varmış gibisin, haddini aşmış birde Tübitak sanki senin sınırların içerisinde gibisin, Silikon Vadisi senin sınırların içersinde planlanıp yapım aşamasında imiş gibi hayalperest davranıyorsun.

Dünyanın en büyük iki komutanın ölüm yeri ve bunlardan birinin sanki anıt mezarı varmış gibi davranıyorsun, birde 16'ncı yüzyılının ilk çeyreğinin ilk ve en önemli külliyesi bu ilçede varmış gibisin, buda yetmezmiş gibi sanayi Şehri unvanı varmış gibi davranıyorsun. Vah Gebze, senin ne haddine bu kadar İl'in arasında sanki varmışsın gibi davranıyorsun. Bilmez misin ki, bu kültür, başyapıt şehir, büyük merkezler, sanayi, ekonomik gücün olsa bile güçlü bir lobin yoksa yâda güçlü Sivil Toplum Kuruluşların yoksa bu uğraşın niye? Bilmelisin ki her şeyi gören, duyan ve bilen Allah var, yine Allah'ın izniyle, sen güzel şehrimiz mutlaka İl olacaksın. Bunu da bu şehirde güçlü olamayan lobimiz değil, asıl güçlü olan halkımız yapacaktır. Yukarıda sana her ne kadar ironi dolu sözlerle biraz sitem ettiysem, ey güzel şehrim Gebze, sen kabuğuna sığmıyor ve bas bas bağırıyorsun; dedi... '

İl olmayacak kadar neyim eksik, bana artık hak ettim değeri verin.' diye...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.