19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Fetullah Gülen'in sağ kolunun villasında bulundu

22.10.2016 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fetullah Gülen'in sağ kolunun villasında bulundu

Fetullah Gülen’in sağ kolu ve Aksaraylı olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenleyen polis, zemine ve duvarlara gizlenmiş çelik kasalar buldu.

Aksaray’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in ‘Nur Konağı’ isimli villasına operasyon düzenlendi. 3 katlı villaya gerçekleştirilen operasyonda duvarlarda ve zeminlerde gizli çelik para kasaları bulundu. Operasyon sabah erken saatlerde gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında inceleme ve soruşturmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, sosyal medyada yayınlanan terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağlık kontrolünden geçirilmesi görüntüsünde yer alan Özcan Keleş’in Aksaraylı olduğunu ve yıllardır İngiltere’de yaşadığını belirledi.
Fetullah Gülen’in sağ kolu ve Aksaraylı olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenleyen polis, zemine ve duvarlara gizlenmiş çelik kasalar buldu.

Aksaray’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in ‘Nur Konağı’ isimli villasına operasyon düzenlendi. 3 katlı villaya gerçekleştirilen operasyonda duvarlarda ve zeminlerde gizli çelik para kasaları bulundu.

Operasyon sabah erken saatlerde gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında inceleme ve soruşturmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, sosyal medyada yayınlanan terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağlık kontrolünden geçirilmesi görüntüsünde yer alan Özcan Keleş’in Aksaraylı olduğunu ve yıllardır İngiltere’de yaşadığını belirledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.