Fidan, Genç Sivaslılarla buluşuyor!

Çayırova 05.12.2017 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Fidan, Genç Sivaslılarla buluşuyor!

Genç Sivaslılar birleşerek Çayırova'da yeni bir platforma imza atmaya hazırlanıyorlar.

Yaklaşık 5 bin Sivaslı'nın bulunduğu Çayırova'da, Sivaslı gençler bir araya gelerek yeni bir sosyal platform hazırlığına girdi. Kurulacak Platforma öncülük eden iş adamı Burak Fidan, "Bölgemizdeki Sivas dernekleri, federasyonlar ve konfederasyonların birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına gerçekleştirmiş oldukları sosyal ve kültürel faaliyetleri takdire şayan bulduğumuzu özellikle ve altını çizerek belirtmek istiyoruz. GÖREV BİLDİK Fidan, “Bu çalışmaların yanı sıra bölgemizde ve ilçemizde Sivaslılar ve Genç Sivaslılar niteliğindeki hemşerilerimizin ve çoğunlukların sosyal, kültürel, yardımlaşma, dayanışma, kaynaşma ve tanışma anlamındaki azimlerine ve taleplerine öncülük edebilmek adına Sivaslı genç kardeşlerimizin bütünlüğünde ve destekleri ile böyle bir oluşum içerisinde hemşerilerimize fayda sağlayabilmek için görev yapmayı ve vesile olmayı kendimize görev bilmiş durumdayız.” dedi. MUTLULUK DUYARIZ Fidan, “Önderliğini üstlendiğim, bölgemizin Sivaslı genç esnafları Umut Durak, Resul Karataşoğlu, Serkan Karakaya ve Doğukan Tezcan'ın kuruculuğunu üstlendiği bu sosyal platformda, ilerleyen süreçlerde daha samimî ve faydalı adımlarla yürüyebilmek adına bölgemizdeki Sivaslı genç hemşerilerimizi yanımızda ve aramızda görmekten, mutluluk, kıvanç ve onur duyarız." diyerek yeni oluşuma genç Sivaslıları davet etti.  
Genç Sivaslılar birleşerek Çayırova'da yeni bir platforma imza atmaya hazırlanıyorlar.

Yaklaşık 5 bin Sivaslı'nın bulunduğu Çayırova'da, Sivaslı gençler bir araya gelerek yeni bir sosyal platform hazırlığına girdi. Kurulacak Platforma öncülük eden iş adamı Burak Fidan, "Bölgemizdeki Sivas dernekleri, federasyonlar ve konfederasyonların birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına gerçekleştirmiş oldukları sosyal ve kültürel faaliyetleri takdire şayan bulduğumuzu özellikle ve altını çizerek belirtmek istiyoruz.

GÖREV BİLDİK

Fidan, “Bu çalışmaların yanı sıra bölgemizde ve ilçemizde Sivaslılar ve Genç Sivaslılar niteliğindeki hemşerilerimizin ve çoğunlukların sosyal, kültürel, yardımlaşma, dayanışma, kaynaşma ve tanışma anlamındaki azimlerine ve taleplerine öncülük edebilmek adına Sivaslı genç kardeşlerimizin bütünlüğünde ve destekleri ile böyle bir oluşum içerisinde hemşerilerimize fayda sağlayabilmek için görev yapmayı ve vesile olmayı kendimize görev bilmiş durumdayız.” dedi.

MUTLULUK DUYARIZ

Fidan, “Önderliğini üstlendiğim, bölgemizin Sivaslı genç esnafları Umut Durak, Resul Karataşoğlu, Serkan Karakaya ve Doğukan Tezcan'ın kuruculuğunu üstlendiği bu sosyal platformda, ilerleyen süreçlerde daha samimî ve faydalı adımlarla yürüyebilmek adına bölgemizdeki Sivaslı genç hemşerilerimizi yanımızda ve aramızda görmekten, mutluluk, kıvanç ve onur duyarız." diyerek yeni oluşuma genç Sivaslıları davet etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.