19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

FİKİR SANAT TİYATROSU “ERDEMLİ HIRSIZ” İLE AÇILIŞ YAPIYOR

Gebze 15.11.2016 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

FİKİR SANAT TİYATROSU “ERDEMLİ HIRSIZ” İLE AÇILIŞ YAPIYOR

Fikir Sanat Tiyatrosu kuruluşunun dördüncü yılında Gebze’ye yeni bir tiyatro sahnesi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

 2012 yılında Volkan Demirci öncülüğünde kurulan topluluk bugüne kadar çok sayıda oyunla Gebzeli tiyatroseverler ile buluştu. Oyunlarını Osman Hamdi Bey ve Gebze Belediyesi Kültür Merkezi dahil olmak üzere çeşitli kültür merkezlerinde sahneleyen topluluk bundan sonra kendisine ait küçük sahnesinde de hem oyun sahneleyecek, hem de oyun hazırlıklarını yapacak. Fikir Sanat Tiyatrosu tarafından Gebze’ye ve tiyatroya kazandırılan sahnenin açılışı 19 Kasım Cumartesi günü 14.00 – 19.00 saatleri arasında Hacı Halil Mahallesi, Adliye Caddesi, No: 106 adresinde gerçekleşecek. Program 14.00’ten itibaren konukların ağırlanması, 15.00’ten itibaren konuşmalar ile başlayıp 16.00’dan itibaren ikramla sürecek. Topluluk açılış günü akşamı saat 18.30’da ise Dario Fo tarafından yazılan, Varlam Nikoladze tarafından dilimize çevrilen Erdemli Hırsız adlı oyunu sahneleyecek. Oyunu Volkan Demirci yönetti, yardımcılığını Kerem Murkurt üstlendi. Volkan Demirci ile birlikte Burak Tekin, Semiha Özgür Demirci, Sinem Yanık, Yasemin Karakaş, Cansu Taş ve Hakan Yanık’ın rolleri paylaştı.  
Fikir Sanat Tiyatrosu kuruluşunun dördüncü yılında Gebze’ye yeni bir tiyatro sahnesi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

 2012 yılında Volkan Demirci öncülüğünde kurulan topluluk bugüne kadar çok sayıda oyunla Gebzeli tiyatroseverler ile buluştu. Oyunlarını Osman Hamdi Bey ve Gebze Belediyesi Kültür Merkezi dahil olmak üzere çeşitli kültür merkezlerinde sahneleyen topluluk bundan sonra kendisine ait küçük sahnesinde de hem oyun sahneleyecek, hem de oyun hazırlıklarını yapacak. Fikir Sanat Tiyatrosu tarafından Gebze’ye ve tiyatroya kazandırılan sahnenin açılışı 19 Kasım Cumartesi günü 14.00 – 19.00 saatleri arasında Hacı Halil Mahallesi, Adliye Caddesi, No: 106 adresinde gerçekleşecek. Program 14.00’ten itibaren konukların ağırlanması, 15.00’ten itibaren konuşmalar ile başlayıp 16.00’dan itibaren ikramla sürecek.

Topluluk açılış günü akşamı saat 18.30’da ise Dario Fo tarafından yazılan, Varlam Nikoladze tarafından dilimize çevrilen Erdemli Hırsız adlı oyunu sahneleyecek. Oyunu Volkan Demirci yönetti, yardımcılığını Kerem Murkurt üstlendi. Volkan Demirci ile birlikte Burak Tekin, Semiha Özgür Demirci, Sinem Yanık, Yasemin Karakaş, Cansu Taş ve Hakan Yanık’ın rolleri paylaştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.