FİKRİ IŞIK BAŞKAN BIYIK’I TEBRİK ETTİ

Dilovası 19.04.2019 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

FİKRİ IŞIK BAŞKAN BIYIK’I TEBRİK ETTİ

Eski Başbakan Yardımcısı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, beraberinde Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, İl Yöneticileri Sezai Ata, Miktad Aydın ve meclis üyeleriyle birlikte Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek tebrik edip görevinde başarılar diledi. Işık, Darıca’da 9 yıl ilçe başkanlığı yapan ve Darıca ile ilgili konulara vakıf olan Başkan Bıyık’ın yeni dönemde Darıca’ya en iyi hizmeti sunacağına olan inancını dile getirerek görevinde başarılar diledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’a teşekkür eden Başkan Bıyık ise “seçim döneminde verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum, Darıca’da başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Halkımızın bizlere emanet ettiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz, şehrimize güzel eserler kazandıracağız.” dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, beraberinde Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, İl Yöneticileri Sezai Ata, Miktad Aydın ve meclis üyeleriyle birlikte Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek tebrik edip görevinde başarılar diledi.

Işık, Darıca’da 9 yıl ilçe başkanlığı yapan ve Darıca ile ilgili konulara vakıf olan Başkan Bıyık’ın yeni dönemde Darıca’ya en iyi hizmeti sunacağına olan inancını dile getirerek görevinde başarılar diledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’a teşekkür eden Başkan Bıyık ise “seçim döneminde verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum, Darıca’da başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Halkımızın bizlere emanet ettiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz, şehrimize güzel eserler kazandıracağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.