FİKRİ IŞIK SIRASÖĞÜTLER MAHALLESİNDE İFTARINI AÇTI

Darıca 30.05.2018 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

FİKRİ IŞIK SIRASÖĞÜTLER MAHALLESİNDE İFTARINI AÇTI

Darıca Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarları Sırasöğütler Mahallesi’nde devam ederken, programa katılan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ta vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

İftar programına, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı  Abdullah Eryarsoy, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Mzuaffer Bıyık ve vatandaşlar katıldı. İftardan önce kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “başta Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri Işık ve Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman olmak üzere bu akşam iftar programımıza teşrif eden herkese teşekkür ediyorum. İlçemizde her akşam farklı bir mahallede birlik ve beraberlik içinde iftarımızı açıyoruz, mübarek Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, Rabbim evvele Kadir Gecesi’ne devamında da bayrama erişmeyi nasip etsin, hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi. BİR OLALIM BİRLİK OLALIM Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ise burada yaptığı konuşmada, mahalle kültürünün önemine değindi. Mahalle iftarında vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Işık, "Bizim ülkemiz birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece ülkemize kimsenin zarar vermesini bir kenara bırakın yan bile bakamazlar. Yeter ki biz birlik içinde olalım, beraberlik içerisinde olalım, kardeşlik içerisinde olalım." diye konuştu. Işık, Sırasöğütler Mahallesi’nin Türkiye'nin her yerinden insanın bir arada yaşadığı güzel bir mahalle olduğunu vurgulayarak, "Bu mahallemizde çok sorun vardı, altyapıdan üst yapıya birçok sorunu Allah'a hamdolsun el birliğiyle çözdük. Bundan sonra da sizlere en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye'de istikrar sürdükçe, Türkiye'nin huzuru, sükûneti devam ettikçe Allah'ın izniyle çok daha güzel günleri hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı. Fikri Işık AK Parti Darıca Sıra Söğütler Mahalle Başkanı Fatih Gürsoy ile sohbet ederek mahalle hakkında bilgi aldı. Mahalle başkanı Fatih Gürsoy Teşkilatın 7/24 açık olduğunu ve vatandaşların teşkilatlarına sahip çıktığı belirterek Sırasöğütler Mahallesi olarak seçim hazır oldukları belirtti. Düzenlediği organizasyondan dolayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a teşekkür eden Işık, daha sonra vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.
Darıca Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarları Sırasöğütler Mahallesi’nde devam ederken, programa katılan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ta vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

İftar programına, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı  Abdullah Eryarsoy, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Mzuaffer Bıyık ve vatandaşlar katıldı. İftardan önce kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “başta Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri Işık ve Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman olmak üzere bu akşam iftar programımıza teşrif eden herkese teşekkür ediyorum. İlçemizde her akşam farklı bir mahallede birlik ve beraberlik içinde iftarımızı açıyoruz, mübarek Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, Rabbim evvele Kadir Gecesi’ne devamında da bayrama erişmeyi nasip etsin, hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.

BİR OLALIM BİRLİK OLALIM

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ise burada yaptığı konuşmada, mahalle kültürünün önemine değindi. Mahalle iftarında vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Işık, "Bizim ülkemiz birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece ülkemize kimsenin zarar vermesini bir kenara bırakın yan bile bakamazlar. Yeter ki biz birlik içinde olalım, beraberlik içerisinde olalım, kardeşlik içerisinde olalım." diye konuştu. Işık, Sırasöğütler Mahallesi’nin Türkiye'nin her yerinden insanın bir arada yaşadığı güzel bir mahalle olduğunu vurgulayarak, "Bu mahallemizde çok sorun vardı, altyapıdan üst yapıya birçok sorunu Allah'a hamdolsun el birliğiyle çözdük. Bundan sonra da sizlere en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye'de istikrar sürdükçe, Türkiye'nin huzuru, sükûneti devam ettikçe Allah'ın izniyle çok daha güzel günleri hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı. Fikri Işık AK Parti Darıca Sıra Söğütler Mahalle Başkanı Fatih Gürsoy ile sohbet ederek mahalle hakkında bilgi aldı. Mahalle başkanı Fatih Gürsoy Teşkilatın 7/24 açık olduğunu ve vatandaşların teşkilatlarına sahip çıktığı belirterek Sırasöğütler Mahallesi olarak seçim hazır oldukları belirtti. Düzenlediği organizasyondan dolayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a teşekkür eden Işık, daha sonra vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.