Fikri Işık artık bakan değil

Kocaeli 11.06.2015 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fikri Işık artık bakan değil

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, teamül gereği başbakanlıktan istifa etti.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, teamül gereği başbakanlıktan istifa etti. Kabinede yer alan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da kabineyle birlikte istifa eden isimlerdendi. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçimden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilk görüşmesini yaptı. Davutoğlu'nun teamül gereği sunduğu istifa Erdoğan tarafından kabul edildi. Seçimden oyları yüzde 40.8'e, milletvekili sayısı da 258'e düşerek çıkan AK Parti, seçimde birinci parti olmasına karşın tek başına iktidar olma şansını kaybetti. HÜKÜMET KURULDUĞUNDA Koalisyon görüşmeleri başlamadan önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen ve teamül gereği kabinesiyle birlikte istifasını sunan Davutoğlu’nun istifası Erdoğan tarafından kabul edildi. Bu kapsamda AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sona erdi. Yeni hükümet kurulana kadar görevinin başında olacak olan Davutoğlu ve kabinesi, resmi olarak artık düz milletvekili.
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, teamül gereği başbakanlıktan istifa etti.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, teamül gereği başbakanlıktan istifa etti. Kabinede yer alan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da kabineyle birlikte istifa eden isimlerdendi. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçimden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilk görüşmesini yaptı. Davutoğlu'nun teamül gereği sunduğu istifa Erdoğan tarafından kabul edildi. Seçimden oyları yüzde 40.8'e, milletvekili sayısı da 258'e düşerek çıkan AK Parti, seçimde birinci parti olmasına karşın tek başına iktidar olma şansını kaybetti.

HÜKÜMET KURULDUĞUNDA

Koalisyon görüşmeleri başlamadan önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen ve teamül gereği kabinesiyle birlikte istifasını sunan Davutoğlu’nun istifası Erdoğan tarafından kabul edildi. Bu kapsamda AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sona erdi. Yeni hükümet kurulana kadar görevinin başında olacak olan Davutoğlu ve kabinesi, resmi olarak artık düz milletvekili.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.