Fikri Işık'tan Dilovası turu

Dilovası 11.02.2019 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fikri Işık'tan Dilovası turu

AK Parti Milletvekili Fikri Işık, SKM programı kapsamında gün boyunca Dilovası’ndaydı. Başkan Adayı Hamza Şayir ile birlikte STK’ları gezdi, vatandaşlarla bir araya geldi

Sabah mahalle muhtarları ve STK Başkanları ile bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, daha sonra ilçedeki baz dernekleri ziyaret etti, evlere konuk oldu. Milletvekili Fikri Işık’a ziyaretlerinde; Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl yöneticisi Fazıl Korkmaz ve SKM Başkanı Yavuz Celep eşlik etti. Işık ve beraberindekiler ayrıca AK Parti'den meclis üyeliği başvurusu yapan meclis üyesi aday adaylarının tanıtım toplantısına da katıldı. KADERİNE TERK EDİLMİŞ DURUMDAYDI Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Fikri Işık, "AK kadroların son 10 yılda yaptıkları ortadadır. Dilovası'nın bu hizmetlerine devam edebilmesi için AK Parti'nin burada yine iktidar olması lazım. Biz Dilovası'nın dününü de bugününü de çok iyi biliyoruz. AK Parti'den önce Dilovası adeta kaderine terk edilmiş bir beldeydi. Dilovası'nda yapılamayacak birçok hizmet son 10 yılda yapıldı. Dilovalı hemşerilerimizden bir kez daha AK Parti'ye ve adayımız Hamza Şayir'e destek istiyorum" dedi.
AK Parti Milletvekili Fikri Işık, SKM programı kapsamında gün boyunca Dilovası’ndaydı. Başkan Adayı Hamza Şayir ile birlikte STK’ları gezdi, vatandaşlarla bir araya geldi

Sabah mahalle muhtarları ve STK Başkanları ile bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, daha sonra ilçedeki baz dernekleri ziyaret etti, evlere konuk oldu. Milletvekili Fikri Işık’a ziyaretlerinde; Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl yöneticisi Fazıl Korkmaz ve SKM Başkanı Yavuz Celep eşlik etti. Işık ve beraberindekiler ayrıca AK Parti'den meclis üyeliği başvurusu yapan meclis üyesi aday adaylarının tanıtım toplantısına da katıldı.

KADERİNE TERK EDİLMİŞ DURUMDAYDI

Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Fikri Işık, "AK kadroların son 10 yılda yaptıkları ortadadır. Dilovası'nın bu hizmetlerine devam edebilmesi için AK Parti'nin burada yine iktidar olması lazım. Biz Dilovası'nın dününü de bugününü de çok iyi biliyoruz. AK Parti'den önce Dilovası adeta kaderine terk edilmiş bir beldeydi. Dilovası'nda yapılamayacak birçok hizmet son 10 yılda yapıldı. Dilovalı hemşerilerimizden bir kez daha AK Parti'ye ve adayımız Hamza Şayir'e destek istiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.