Filede renkli zamanlar

Spor 02.01.2020 - 17:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Filede renkli zamanlar

2019-2020 Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Genç Erkekler A Voleybol Kocaeli Gebze Grup müsabakaları Gebze Spor Salonunda oynanırken ortaya keyifli, seyir zevki yüksek ve oldukça güzel mücadeleler çıkmış oldu. TAKIMLAR SAHNE ALDI Türkiye Şampiyonası Genç Erkekler A Voleybol Kocaeli Gebze Grup müsabakaları Gebze Kapalı Spor Salonunda oynandı. Okul takımlarının kıyasıya heyecanında renkli anlar karşımıza çıkarken önce dostluk ardından da büyük mücadele sahne oldu. Filedeki büyük heyecan izleyenler tarafından tam not alırken Gebze Spor Salonunda oynanırken ortaya keyifli, seyir zevki yüksek ve oldukça güzel mücadeleler çıkmış oldu. TAM NOT ALDILAR Kapalı Spor Salonunda mücadele eden pek çok takım, hem spor yapmanın hem de bir arada olmanın coşkusunu yaşamış oldu. Grup müsabakalarındaki heyecana Gebzeliler de destek verirken karşılaşmaları tribünden takip etme şansını yakaladılar. Oynanan voleybol maçlarında kazanan takımlar grup müsabakalarında yollarına devam etmenin sevincini yaşamış oldu. Genç Erkekler A Voleybol müsabakaları sporseverlerden tam not aldı.        

2019-2020 Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Genç Erkekler A Voleybol Kocaeli Gebze Grup müsabakaları Gebze Spor Salonunda oynanırken ortaya keyifli, seyir zevki yüksek ve oldukça güzel mücadeleler çıkmış oldu.

TAKIMLAR SAHNE ALDI

Türkiye Şampiyonası Genç Erkekler A Voleybol Kocaeli Gebze Grup müsabakaları Gebze Kapalı Spor Salonunda oynandı. Okul takımlarının kıyasıya heyecanında renkli anlar karşımıza çıkarken önce dostluk ardından da büyük mücadele sahne oldu. Filedeki büyük heyecan izleyenler tarafından tam not alırken Gebze Spor Salonunda oynanırken ortaya keyifli, seyir zevki yüksek ve oldukça güzel mücadeleler çıkmış oldu.

TAM NOT ALDILAR

Kapalı Spor Salonunda mücadele eden pek çok takım, hem spor yapmanın hem de bir arada olmanın coşkusunu yaşamış oldu. Grup müsabakalarındaki heyecana Gebzeliler de destek verirken karşılaşmaları tribünden takip etme şansını yakaladılar. Oynanan voleybol maçlarında kazanan takımlar grup müsabakalarında yollarına devam etmenin sevincini yaşamış oldu. Genç Erkekler A Voleybol müsabakaları sporseverlerden tam not aldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.