Final Öğrencileri Bir Harika

Darıca 23.04.2018 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Final Öğrencileri Bir Harika

Darıca Final İlkokulu ve Anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı program yoğun veli katılımı ile gerçekleşti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920’de Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümünü anmak ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için yapılan tören muhteşemdi. Törene okul yönetim kurulu üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler, veliler, sivil toplum örgüt temsilcileri ve basın katıldı. Program sunumunu 2-A sınıfından Mehmet Said Fındık ve Duru Demir isimli öğrencileri yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunuşu, Beden Eğitimi öğretmeni Kader Çetin ile Müzik öğretmeni Çiğdem Dilek rehberliğinde gerçekleşti. ÇOCUKLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN Kapanış konuşmasını yapan Genel Müdür Murat Kaya: “98 yıl önce bugün Mustafa Kemal’in önderliğinde Türk Ulusunun yeniden şahlanışının temeli atılmıştır. Bu önemli tarih bir bayramdır ve Büyük Önder, bugünü Türk çocuklarına armağan etmiştir. Mustafa Kemal ülküsü Türk Ulusunun birlik ve beraberlik ülküsüdür. Mustafa Kemal’in deyişiyle hiçbir güç Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin üstünde değildir. Dünyada hiçbir lider yoktur ki meclisinin temelinin atıldığı günü ulusunun çocuklarına bayram olarak armağan eden, yine dünyada hiçbir lider yoktur ki kurduğu Cumhuriyeti ulusunun gençlerine emanet eden Kurucu Meclis 98 yıl önce kurulurken Meclis Başkanlığına Mustafa Kemal’i seçmiştir. Mustafa Kemal meclisin kurulduğu ilk günden itibaren Türk Ulusunun bağımsızlığını elde etme mücadelesi vermiştir. Emperyalizme ve onun yerli işbirlikçilerine karşı milli kurtuluş mücadelesi zaferle sonuçlanmış ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur. 23 Nisan Kutlu Olsun. Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa Yaşasın Cumhuriyet” diyerek konuşmasını tamamladı. Ayrıca programda emeği geçen tüm kurum paydaşlarına, öğrencilere ve katılımcı tüm velilere teşekkür etti. Program bitiminde tüm öğrenciler sahnede velilerin alkışları arasında coşkuyla programı sonlandırdı.
Darıca Final İlkokulu ve Anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı program yoğun veli katılımı ile gerçekleşti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920’de Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümünü anmak ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için yapılan tören muhteşemdi. Törene okul yönetim kurulu üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler, veliler, sivil toplum örgüt temsilcileri ve basın katıldı. Program sunumunu 2-A sınıfından Mehmet Said Fındık ve Duru Demir isimli öğrencileri yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunuşu, Beden Eğitimi öğretmeni Kader Çetin ile Müzik öğretmeni Çiğdem Dilek rehberliğinde gerçekleşti.

ÇOCUKLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Kapanış konuşmasını yapan Genel Müdür Murat Kaya: “98 yıl önce bugün Mustafa Kemal’in önderliğinde Türk Ulusunun yeniden şahlanışının temeli atılmıştır. Bu önemli tarih bir bayramdır ve Büyük Önder, bugünü Türk çocuklarına armağan etmiştir. Mustafa Kemal ülküsü Türk Ulusunun birlik ve beraberlik ülküsüdür. Mustafa Kemal’in deyişiyle hiçbir güç Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin üstünde değildir. Dünyada hiçbir lider yoktur ki meclisinin temelinin atıldığı günü ulusunun çocuklarına bayram olarak armağan eden, yine dünyada hiçbir lider yoktur ki kurduğu Cumhuriyeti ulusunun gençlerine emanet eden Kurucu Meclis 98 yıl önce kurulurken Meclis Başkanlığına Mustafa Kemal’i seçmiştir. Mustafa Kemal meclisin kurulduğu ilk günden itibaren Türk Ulusunun bağımsızlığını elde etme mücadelesi vermiştir. Emperyalizme ve onun yerli işbirlikçilerine karşı milli kurtuluş mücadelesi zaferle sonuçlanmış ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur. 23 Nisan Kutlu Olsun. Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa Yaşasın Cumhuriyet” diyerek konuşmasını tamamladı. Ayrıca programda emeği geçen tüm kurum paydaşlarına, öğrencilere ve katılımcı tüm velilere teşekkür etti. Program bitiminde tüm öğrenciler sahnede velilerin alkışları arasında coşkuyla programı sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.