Final Okulları’nda ‘Çiçek’ açtı

Spor 19.12.2018 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Final Okulları’nda ‘Çiçek’ açtı

GEBZESPOR’UN BAŞARILI TEKNİK ADAMI ALAETTİN ÇİÇEK’E SEVGİ SELİ

Gebzespor’un başarılı Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, Final Okulları’nın düzenlediği ‘kariyer günleri’ etkinliğine katılarak ortaokul öğrencileriyle futbol üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Gebze Organize Sanayi Bölgesi(GOSB) içerisinde bulunan Final Okulları’nda düzenlenen programa katılan Çiçek, futbolculuk döneminden antrenörlük kariyerine uzanan futbol yaşantısını öğrenciler ile samimi bir şekilde paylaşarak anılarını tazeledi. Gençlere bol bol nasihatlarda bulunan Çiçek, eğitim ve sporun birbirinden ayrılmaz bir bütün olduğunu söyleyerek, öğrencilerin sorularını cevapladı.  Gebzespor’a ve Çiçek’e olan ilgileriyle dikkat çeken öğrenciler, merak ettikleri soruları Çiçek’e sorarak unutulmaz bir günü geride bıraktılar.   Gebzespor Yardımcı Antrenörü Erol Kaplan’ın(ortada) da katıldığı söyleşide, Final Okulları Müdürü Eyüp Yılmaz(solda), Teknik Direktör Alaettin Çiçek’e(sağda) teşekkür plaketi takdim etti.   Final Okulları öğrencileri Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek’e bir çok kez soru sordular.
GEBZESPOR’UN BAŞARILI TEKNİK ADAMI ALAETTİN ÇİÇEK’E SEVGİ SELİ

Gebzespor’un başarılı Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, Final Okulları’nın düzenlediği ‘kariyer günleri’ etkinliğine katılarak ortaokul öğrencileriyle futbol üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Gebze Organize Sanayi Bölgesi(GOSB) içerisinde bulunan Final Okulları’nda düzenlenen programa katılan Çiçek, futbolculuk döneminden antrenörlük kariyerine uzanan futbol yaşantısını öğrenciler ile samimi bir şekilde paylaşarak anılarını tazeledi. Gençlere bol bol nasihatlarda bulunan Çiçek, eğitim ve sporun birbirinden ayrılmaz bir bütün olduğunu söyleyerek, öğrencilerin sorularını cevapladı.  Gebzespor’a ve Çiçek’e olan ilgileriyle dikkat çeken öğrenciler, merak ettikleri soruları Çiçek’e sorarak unutulmaz bir günü geride bıraktılar.

 

Gebzespor Yardımcı Antrenörü Erol Kaplan’ın(ortada) da katıldığı söyleşide, Final Okulları Müdürü Eyüp Yılmaz(solda), Teknik Direktör Alaettin Çiçek’e(sağda) teşekkür plaketi takdim etti.

 

Final Okulları öğrencileri Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek’e bir çok kez soru sordular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.