Finalistler belli oldu

Spor 20.06.2017 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Finalistler belli oldu

Finalistler belli oldu

75.Yıl Halı Saha’da düzenlenen 2.Ramazan Ayı Dostluk Turnuvası’nda dünakşam oynanan maçlar sonucunda finalin adı kondu. Muhteşem turnuvada şampiyonu belirleyecek olan final maçı Simgem Yapı ile Farrin-Üçler arasında oynanacak. Müthiş final Perşembe günü saat 23.00’da oynanacak. Kıran kırana mücadelelere sahne olan Dostluk Turnuvası’nda önceki akşam oynanan yarı final maçları sonucunda finalistler belli oldu. Gecenin ilk maçında turnuvanın favorileri arasında gösterilen Simgem Yapı, Beybaba Çiftliği karşısında rahat bir galibiyet alarak sahadan 8-1 galip ayrıldı. Sürprize izin vermeyen Bülent Yılmaz’ın öğrencileri, güle oynaya finale çıktı. GEMAK FC ŞOKTA Farrin-Üçler ile Gemak FC arasında oynanan gecenin ikinci maçı ise adeta nefes kesti. Mücadelenin son 5 dakikasına 2-0’lık skor üstünlüğü ile giren Gemak FC, kalesinde üst üste 3 gol görerek sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Rakibini adeta şoka uğratan Farrin-Üçler, pes etmeden son düdüğe kadar mücadele etmenin karşılığını aldı. Rehavete kapılmanın bedelini ağır ödeyen Gemak FC ise, sürpriz bir şekilde turnuvaya veda etti.  
Finalistler belli oldu

75.Yıl Halı Saha’da düzenlenen 2.Ramazan Ayı Dostluk Turnuvası’nda dünakşam oynanan maçlar sonucunda finalin adı kondu. Muhteşem turnuvada şampiyonu belirleyecek olan final maçı Simgem Yapı ile Farrin-Üçler arasında oynanacak. Müthiş final Perşembe günü saat 23.00’da oynanacak.

Kıran kırana mücadelelere sahne olan Dostluk Turnuvası’nda önceki akşam oynanan yarı final maçları sonucunda finalistler belli oldu. Gecenin ilk maçında turnuvanın favorileri arasında gösterilen Simgem Yapı, Beybaba Çiftliği karşısında rahat bir galibiyet alarak sahadan 8-1 galip ayrıldı. Sürprize izin vermeyen Bülent Yılmaz’ın öğrencileri, güle oynaya finale çıktı.

GEMAK FC ŞOKTA

Farrin-Üçler ile Gemak FC arasında oynanan gecenin ikinci maçı ise adeta nefes kesti. Mücadelenin son 5 dakikasına 2-0’lık skor üstünlüğü ile giren Gemak FC, kalesinde üst üste 3 gol görerek sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Rakibini adeta şoka uğratan Farrin-Üçler, pes etmeden son düdüğe kadar mücadele etmenin karşılığını aldı. Rehavete kapılmanın bedelini ağır ödeyen Gemak FC ise, sürpriz bir şekilde turnuvaya veda etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.