Fırıncılar açıklama yapacak!

Gebze 12.10.2018 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fırıncılar açıklama yapacak!

28 Eylülde yapılan gramaj düşürmesini dün bakanlığın reddetmesine öfkeli olan fırıncılar yarın basın açıklaması yapacak

28 Eylül’de fırıncıların zarar etmesini engellemek için 1.25 liradan satılan 250 gram ekmek 210 grama düşürülmüştü. Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Bakanlığa gönderdiği listede ekmeğin neden gramajının düşürüldüğü anlatılmıştı, fırıncılar bakanlığa gönderilen fiyat-gramaj üzerinden üretim yapmaya başlamıştı fakat dün bakanlıktan gramajın düşürülmesine ret cevabı geldi. FIRINCILAR YARIN VALİYLE GÖRÜŞECEK Fırıncılar zarar edeceklerini belirterek bu karara öfke duyduklarını dile getirdi. Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı yaptığı açıklamada, fırıncıların bakanlıktan gelen karara oldukça öfkeli olduklarını dile getirdi. Oda başkanı Sarı, “Bugün fırıncı arkadaşlarla görüşecektik fakat çok öfkeliler bakanlığın kararına. Biz de Vali ile yarın bir görüşme gerçekleştireceğiz, ardından fırıncı arkadaşlarla beraber bir basın açıklamasında bulunarak, derdimizi anlatmaya çalışacağız” dedi.
28 Eylülde yapılan gramaj düşürmesini dün bakanlığın reddetmesine öfkeli olan fırıncılar yarın basın açıklaması yapacak

28 Eylül’de fırıncıların zarar etmesini engellemek için 1.25 liradan satılan 250 gram ekmek 210 grama düşürülmüştü. Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Bakanlığa gönderdiği listede ekmeğin neden gramajının düşürüldüğü anlatılmıştı, fırıncılar bakanlığa gönderilen fiyat-gramaj üzerinden üretim yapmaya başlamıştı fakat dün bakanlıktan gramajın düşürülmesine ret cevabı geldi.

FIRINCILAR YARIN VALİYLE GÖRÜŞECEK

Fırıncılar zarar edeceklerini belirterek bu karara öfke duyduklarını dile getirdi. Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı yaptığı açıklamada, fırıncıların bakanlıktan gelen karara oldukça öfkeli olduklarını dile getirdi. Oda başkanı Sarı, “Bugün fırıncı arkadaşlarla görüşecektik fakat çok öfkeliler bakanlığın kararına. Biz de Vali ile yarın bir görüşme gerçekleştireceğiz, ardından fırıncı arkadaşlarla beraber bir basın açıklamasında bulunarak, derdimizi anlatmaya çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.