Fırtına’da Altıntaş güven tazeledi!

Spor 06.01.2019 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fırtına’da Altıntaş güven tazeledi!

Bölgemizde ‘Trabzonspor’ üzerine ilk ve tek dernek olma özelliğini taşıyan Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği, dün yaptığı olağan genel kurulda mevcut başkan Gökhan Altıntaş ile yola devam dedi. Ustalık dönemine ‘merhaba’ diyen Altıntaş, sosyal sorumluluk projelerine daha ağırlık vereceklerini söyledi.

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nde 3. Gökhan Altıntaş dönemi. 2014 yılından bu yana Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanlığı’nı başarılı bir şekilde yürüten Altıntaş, ‘Ustalık döneminde’ güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Dernek lokalinde yapılan kongreye AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, GTO Başkanı Nail Çiler, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, İyi Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Dr. Burcu Çetinkaya, AK Parti Gebze Belediyesi Başkan Aday adayı Halil İbrahim Kadıoğlu, Gebzeli iş adamı Özcan Dal, Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş, MÜSİAD Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz ve bordo-mavili renklere gönül vermiş çok sayıda dernek üyesi katıldı. BAŞARI DİLEDİLER Sırasıyla söz alan katılımcılar, Gökhan Altıntaş başkanlığındaki Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği yönetimine başarı dileyen konuşmalar gerçekleştirdi. Çay eşliğinde ve sakin bir ortamda kongreyi yapan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, yeni dönemde hizmet çıtasını daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. BATMAN’A GİDECEKLER Sosyal sorumluluk projelerine daha ağırlık vereceklerini söyleyen Altıntaş, “Geçen yıl Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki okulları ziyaret etmiş ve oradaki öğrencilere kitap, kalem, bot ve giysi yardımında bulunmuştuk. İnanın bir çocuğu mutlu etmek dünyadaki bütün sevinçlere bedel. Bunu bizzat yaşadık, yaşattık ve yaşatmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki Mayıs ayında Batman ziyaretimiz var. Dilovası Kaymakamlığı döneminde tanıdığımız Batman Valisi Hulusi Şahin’in koordinatörlüğünde durumu iyi olmayan öğrenci kardeşlerimize yardım elimizi uzatacağız” dedi. YÖNETİM KURULU 11’E DÜŞTÜ Öte yandan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği, tüzük değişikline giderek yönetim kurulu sayısını 15’den 11’e düşürdü. Ayrıca kongrede dikkat çeken bir başka konu, Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nde ilk kez bir kadın yöneticinin yer alması oldu. Yıllar önce Gebze’nin çeşitli gazetelerinde sayfa sekreterliği yapan ve koyu bir Trabzonspor Taraftarı olarak bilinen Güner Özmen, Derneğin ilk kadın yöneticisi olma özelliğini yaşadı. FIRTINA TS TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖNETİMİ Gökhan Altıntaş Türksen Koç Ali Aslan Ali Sait Bayram Eren Altıntaş Kenan Aydın Mustafa Nuri Uzun Mustafa Zorcu Recep Avcı Süleyman Keskin Güner Özmen
Bölgemizde ‘Trabzonspor’ üzerine ilk ve tek dernek olma özelliğini taşıyan Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği, dün yaptığı olağan genel kurulda mevcut başkan Gökhan Altıntaş ile yola devam dedi. Ustalık dönemine ‘merhaba’ diyen Altıntaş, sosyal sorumluluk projelerine daha ağırlık vereceklerini söyledi.

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nde 3. Gökhan Altıntaş dönemi. 2014 yılından bu yana Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanlığı’nı başarılı bir şekilde yürüten Altıntaş, ‘Ustalık döneminde’ güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Dernek lokalinde yapılan kongreye AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, GTO Başkanı Nail Çiler, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, İyi Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Dr. Burcu Çetinkaya, AK Parti Gebze Belediyesi Başkan Aday adayı Halil İbrahim Kadıoğlu, Gebzeli iş adamı Özcan Dal, Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş, MÜSİAD Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz ve bordo-mavili renklere gönül vermiş çok sayıda dernek üyesi katıldı.

BAŞARI DİLEDİLER

Sırasıyla söz alan katılımcılar, Gökhan Altıntaş başkanlığındaki Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği yönetimine başarı dileyen konuşmalar gerçekleştirdi. Çay eşliğinde ve sakin bir ortamda kongreyi yapan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, yeni dönemde hizmet çıtasını daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

BATMAN’A GİDECEKLER

Sosyal sorumluluk projelerine daha ağırlık vereceklerini söyleyen Altıntaş, “Geçen yıl Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki okulları ziyaret etmiş ve oradaki öğrencilere kitap, kalem, bot ve giysi yardımında bulunmuştuk. İnanın bir çocuğu mutlu etmek dünyadaki bütün sevinçlere bedel. Bunu bizzat yaşadık, yaşattık ve yaşatmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki Mayıs ayında Batman ziyaretimiz var. Dilovası Kaymakamlığı döneminde tanıdığımız Batman Valisi Hulusi Şahin’in koordinatörlüğünde durumu iyi olmayan öğrenci kardeşlerimize yardım elimizi uzatacağız” dedi.

YÖNETİM KURULU 11’E DÜŞTÜ

Öte yandan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği, tüzük değişikline giderek yönetim kurulu sayısını 15’den 11’e düşürdü. Ayrıca kongrede dikkat çeken bir başka konu, Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nde ilk kez bir kadın yöneticinin yer alması oldu. Yıllar önce Gebze’nin çeşitli gazetelerinde sayfa sekreterliği yapan ve koyu bir Trabzonspor Taraftarı olarak bilinen Güner Özmen, Derneğin ilk kadın yöneticisi olma özelliğini yaşadı.

FIRTINA TS TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖNETİMİ

Gökhan Altıntaş

Türksen Koç

Ali Aslan

Ali Sait Bayram

Eren Altıntaş

Kenan Aydın

Mustafa Nuri Uzun

Mustafa Zorcu

Recep Avcı

Süleyman Keskin

Güner Özmen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.