Fırtına Gönüllerde Esiyor

Gebze 19.02.2018 - 17:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Fırtına Gönüllerde Esiyor

Gökhan Altıntaş başkanlığındaki Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği yönetimi sosyal sorumluluk projelerine imza atarak örnek olmaya ediyor. YÜREKLERİ ISITIYORLAR Her yıl geleneksel hale getirdikleri ‘malzeme yardımını bu yılda devam ettirerek her kesimden taktir toplayan Gebze Fırtına TS Dernek yönetimi yürekleri ısıtmaya devam ediyor. Trabzon’da bulunan Köprübaşı Merkez İlköğretim Okulu ve Beşköy Adnan Kahveci ilköğretim Okulu öğrencilerine içinde bot, mont ve eşofman takımının olduğu 300 adet malzeme yardımında bulunarak ihtiyaç sahibi öğrencilerinin hem içini hem de bedenlerini ısıttılar. BİR ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER Gebze Fırtına Trabzonspor Derneğinin duyarlı başkanı Gökhan Altıntaş yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘ Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği olarak öğrencilerimize hediyeler taktim ederek başarılar diledik. Hediye vermek işin başka bir tarafı, onların yanında olduğumuzu görmeleri, gözlerinin içindeki parıltı bizim için en büyük mutluluk. Çocuklarımız geleceğimiz. Bizlerde bu sıralardan geldik. Bir çocuk gülerse, dünya güler.  Köprübaşı Kaymakamımız Serhat Sina Karaaslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun Yazıcı’ya ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yeni Adnan Kahveciler, Recep Sami Yazıcıoğulları, Alaettin Kurtlar yetiştirmeleri dileğimiz’ diye konuştu.    

Gökhan Altıntaş başkanlığındaki Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği yönetimi sosyal sorumluluk projelerine imza atarak örnek olmaya ediyor.

YÜREKLERİ ISITIYORLAR

Her yıl geleneksel hale getirdikleri ‘malzeme yardımını bu yılda devam ettirerek her kesimden taktir toplayan Gebze Fırtına TS Dernek yönetimi yürekleri ısıtmaya devam ediyor.

Trabzon’da bulunan Köprübaşı Merkez İlköğretim Okulu ve Beşköy Adnan Kahveci ilköğretim Okulu öğrencilerine içinde bot, mont ve eşofman takımının olduğu 300 adet malzeme yardımında bulunarak ihtiyaç sahibi öğrencilerinin hem içini hem de bedenlerini ısıttılar.

BİR ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER

Gebze Fırtına Trabzonspor Derneğinin duyarlı başkanı Gökhan Altıntaş yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘ Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği olarak öğrencilerimize hediyeler taktim ederek başarılar diledik. Hediye vermek işin başka bir tarafı, onların yanında olduğumuzu görmeleri, gözlerinin içindeki parıltı bizim için en büyük mutluluk. Çocuklarımız geleceğimiz. Bizlerde bu sıralardan geldik. Bir çocuk gülerse, dünya güler.  Köprübaşı Kaymakamımız Serhat Sina Karaaslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun Yazıcı’ya ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yeni Adnan Kahveciler, Recep Sami Yazıcıoğulları, Alaettin Kurtlar yetiştirmeleri dileğimiz’ diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.