Fırtına ile 4.dönem

Darıca 21.03.2016 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fırtına ile 4.dönem

Erzurum Başovacıklılar Derneği’nin tek listeyle girilen kongresinde, Burhanettin Fırtına güven tazeledi.

Darıca Erzurum Başovacıklılar Derneği olağan kongresini gerçekleştirdi. Dernek binasında yapılan genel kurulda mevcut başkan Burhanettin Fırtına 4. Dönem de de yeniden başkan seçildi. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve ardından okunan İstiklal Marşı`yla başlayan kongre, faaliyet raporunun okunmasıyla devam etti. Derneğin yeni dönem yönetim kurulunu zcan Yazıcı, Aziz Aydın, Resul Yazıcı, Ahmet Taşören, Sebahattin Yazıcı, Hüseyin Yazıcı isimleri oluşturdu. GENÇLERE AĞIRLIK VERİYORUZ Kongrede konuşan dernek başkanı Burhanettin Fırtına, 18 Mart Çanakkale Zaferi`nin 101. yıldönümünü kutlayarak, sözlerine şöyle devam etti: “Derneğimiz ilçede aktif olarak etkinliklerine devam etmektedir.  Yeni dönemde de bu hareketlilik ivmesini yukarıya çekmeye devam edeceği. Sadece hemşerilerimizin dışında ilçe de ki tüm halkımızla olan kaynaşma ilkemiz sürecektir.Yeni dönemde gençlerimize kültürel ağırlıklı eğitimler verecek ve eğitim gezileri düzenleyeceğiz.”dedi.
Erzurum Başovacıklılar Derneği’nin tek listeyle girilen kongresinde, Burhanettin Fırtına güven tazeledi.

Darıca Erzurum Başovacıklılar Derneği olağan kongresini gerçekleştirdi. Dernek binasında yapılan genel kurulda mevcut başkan Burhanettin Fırtına 4. Dönem de de yeniden başkan seçildi. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve ardından okunan İstiklal Marşı`yla başlayan kongre, faaliyet raporunun okunmasıyla devam etti. Derneğin yeni dönem yönetim kurulunu zcan Yazıcı, Aziz Aydın, Resul Yazıcı, Ahmet Taşören, Sebahattin Yazıcı, Hüseyin Yazıcı isimleri oluşturdu.


GENÇLERE AĞIRLIK VERİYORUZ
Kongrede konuşan dernek başkanı Burhanettin Fırtına, 18 Mart Çanakkale Zaferi`nin 101. yıldönümünü kutlayarak, sözlerine şöyle devam etti: “Derneğimiz ilçede aktif olarak etkinliklerine devam etmektedir.  Yeni dönemde de bu hareketlilik ivmesini yukarıya çekmeye devam edeceği. Sadece hemşerilerimizin dışında ilçe de ki tüm halkımızla olan kaynaşma ilkemiz sürecektir.Yeni dönemde gençlerimize kültürel ağırlıklı eğitimler verecek ve eğitim gezileri düzenleyeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.