Fırtına ve Yazıcı Ailesi akraba oldu

Darıca 25.04.2016 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fırtına ve Yazıcı Ailesi akraba oldu

Darıca Belediye Meclis Üyesi ve Erzurum Başovacıklılar Derneği Başkanı Burhanettin Fırtına’nın kızı Mehtap Fırtına hayatını Yazıcı ailesinden Yasin Yazıcı ile birleştirdi. Adnan menderes Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin nikahını Darıca belediye Başkanı Şükrü Karabacak kıydı. Çiftin şahitliğini ise Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sertan Tunçel yaptı. Düğün töreninde Darıca belediye Meclis Üyeleri Yılmaz Tunalı, İsa Baylan, Köksay Akçay, Ahmet Uzun, Atilla Karademir, Darıca Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, Darıca Ağrılılar Dernek Başkanı Mustafa Çelikkaya’da meclis üyesi arkadaşları Burhanettin Fırtına’yı yalnız bırakmaya isimler oldu. MUTLULUKLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ Yasin ve Mehtap çifti nikah töreni öncesinde düğünün açılış dansını yaparken dost ve akrabaları da kendilerine eşlik etti. Fırtına ve Yazıcı aileleri çocuklarının bu mutlu gününde onlar kadar heyecanlı görünürken günün akşam saatlerine kadar sanatçılar eşliğinde söylenen şarkı ve türkülere halaylarla eşlik ettiler. Hedef Gazetesi olarak bizde çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Darıca Belediye Meclis Üyesi ve Erzurum Başovacıklılar Derneği Başkanı Burhanettin Fırtına’nın kızı Mehtap Fırtına hayatını Yazıcı ailesinden Yasin Yazıcı ile birleştirdi.

Adnan menderes Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin nikahını Darıca belediye Başkanı Şükrü Karabacak kıydı. Çiftin şahitliğini ise Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sertan Tunçel yaptı. Düğün töreninde Darıca belediye Meclis Üyeleri Yılmaz Tunalı, İsa Baylan, Köksay Akçay, Ahmet Uzun, Atilla Karademir, Darıca Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, Darıca Ağrılılar Dernek Başkanı Mustafa Çelikkaya’da meclis üyesi arkadaşları Burhanettin Fırtına’yı yalnız bırakmaya isimler oldu.

MUTLULUKLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Yasin ve Mehtap çifti nikah töreni öncesinde düğünün açılış dansını yaparken dost ve akrabaları da kendilerine eşlik etti. Fırtına ve Yazıcı aileleri çocuklarının bu mutlu gününde onlar kadar heyecanlı görünürken günün akşam saatlerine kadar sanatçılar eşliğinde söylenen şarkı ve türkülere halaylarla eşlik ettiler. Hedef Gazetesi olarak bizde çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.