GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Forma savaşı kızıştı!

Spor 21.09.2018 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Forma savaşı kızıştı!

Fethiyespor maçı öncesinde kadro revizyonu beklenen Darıca Gençlerbirliği antrenmanlarında kemik sesleri yükseldi. Forma savaşını kazanmak isteyen sarı yeşilli futbolcular, son yapılan çift kale maçta kora kor mücadeleleriyle teknik heyete mesaj verdiler.

Yarın Fethiyespor deplasmanında zor ve bir o kadar da kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği, bu karşılaşma öncesinde taktik çalışması gerçekleştirdi. Tam sahada çift kale maç yapan sarı yeşillilerde özellikle hücum varyasyonları üzerinde durulurken, final paslarındaki yanlış tercihler sonrasında teknik heyet sık sık uyarılarda bulundu. Darıca G.B teknik heyetinin Fethiyespor maçı ilk 11’inde değişikliğe gidileceğinin sinyallerini vermesi sonrasında kora kor geçen antrenmanda, özellikle bu zamana dek az şans bulan oyuncuların forma kapma savaşını kazanma adına oldukça hırslı oldukları gözlendi. ASLAN: PUAN KAYIPLARI HEPİMİZİ ÜZÜYOR Fethiyespor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Abdulkadir Aslan, Fethiyespor maçını kazanarak çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi. Oyuncularının iyi niyetli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Aslan, ‘’Yaşadığımız puan kayıpları bizler kadar oyuncularımızı da üzüyor. Çünkü verdiğimiz mücadelenin karşılığı bu değil. İnanıyorum ki verdiğimiz çabaların karşılığını bu maçta alarak, yavaş yavaş üst sıralara tırmanacağız. Teknik heyet olarak oyuncularımıza inanıyor ve güveniyoruz’’dedi.
Fethiyespor maçı öncesinde kadro revizyonu beklenen Darıca Gençlerbirliği antrenmanlarında kemik sesleri yükseldi. Forma savaşını kazanmak isteyen sarı yeşilli futbolcular, son yapılan çift kale maçta kora kor mücadeleleriyle teknik heyete mesaj verdiler.

Yarın Fethiyespor deplasmanında zor ve bir o kadar da kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği, bu karşılaşma öncesinde taktik çalışması gerçekleştirdi. Tam sahada çift kale maç yapan sarı yeşillilerde özellikle hücum varyasyonları üzerinde durulurken, final paslarındaki yanlış tercihler sonrasında teknik heyet sık sık uyarılarda bulundu. Darıca G.B teknik heyetinin Fethiyespor maçı ilk 11’inde değişikliğe gidileceğinin sinyallerini vermesi sonrasında kora kor geçen antrenmanda, özellikle bu zamana dek az şans bulan oyuncuların forma kapma savaşını kazanma adına oldukça hırslı oldukları gözlendi.

ASLAN: PUAN KAYIPLARI HEPİMİZİ ÜZÜYOR

Fethiyespor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Abdulkadir Aslan, Fethiyespor maçını kazanarak çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi. Oyuncularının iyi niyetli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Aslan, ‘’Yaşadığımız puan kayıpları bizler kadar oyuncularımızı da üzüyor. Çünkü verdiğimiz mücadelenin karşılığı bu değil. İnanıyorum ki verdiğimiz çabaların karşılığını bu maçta alarak, yavaş yavaş üst sıralara tırmanacağız. Teknik heyet olarak oyuncularımıza inanıyor ve güveniyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.