Fuhuş evindeki dikkat çeken duvar yazısı

09.07.2016 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fuhuş evindeki dikkat çeken duvar yazısı

Eskişehir’de, polis tarafından fuhuş iddiasıyla bir eve yapılan operasyonda duvarda yazılı olan “Oyalama beni adamlarını yolla” yazısı dikkat çekti.

  ​ Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak’ta bulunan 4 katlı bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine buraya operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda gizli fuhuş yaptığı öne sürülen ve internette “Asu” ve “Rüya” rumuzlarını kullanan A.Y. (32) isimli kadın ile müşterisi E.G. gözaltına alındı. Şahıslar, sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. "OYALAMA BENİ ADAMLARINI YOLLA" Öte yandan olayla alakalı soruşturma başlatılırken, fuhuş yapıldığı iddia edilen binanın duvarındaki “Oyalama beni adamlarını yolla” yazısını gören vatandaşlar, “Aslında burada fuhuş yapıldığı alenen ifade edilmiş” yorumunu yaptı.
Eskişehir’de, polis tarafından fuhuş iddiasıyla bir eve yapılan operasyonda duvarda yazılı olan “Oyalama beni adamlarını yolla” yazısı dikkat çekti.

 

Fuhuş evindeki dikkat çeken duvar yazısı


Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak’ta bulunan 4 katlı bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine buraya operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda gizli fuhuş yaptığı öne sürülen ve internette “Asu” ve “Rüya” rumuzlarını kullanan A.Y. (32) isimli kadın ile müşterisi E.G. gözaltına alındı. Şahıslar, sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

"OYALAMA BENİ ADAMLARINI YOLLA"

Öte yandan olayla alakalı soruşturma başlatılırken, fuhuş yapıldığı iddia edilen binanın duvarındaki “Oyalama beni adamlarını yolla” yazısını gören vatandaşlar, “Aslında burada fuhuş yapıldığı alenen ifade edilmiş” yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.