Futbol Yasta

Spor 10.12.2015 - 08:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Futbol Yasta

Gebzespor'un bir dönemine futbolcu olarak imza atan daha sonra yine bölgemiz sporuna antrenör olarak hizmet etmeye devam eden Tamer Köksal dün akşam hayata veda etti.

1967 Bayburt doğumlu olan 1980 ve 1990'lı yıllarda Gebzespor'da futbol oynayan ve takım kaptanlığı yapan ardından Karamürselspor'a oradanda Kastamonuspor ve Nişantaşıspor'a transfer olarak futbol hayatına devam eden Tamer Köksal son olarak Çayırova Gençlerbirliği'nde futbolculuk hayatını noktalamıştı.Futbolu bıraktıktan sonrada antrenör olarak spora ve Gebze'nin gençliğine hizmet etmeye devam etmişti.Özellikle Çayırova futbolu ile adı adeta özdeşen Köksal dün akşam tedavi gördüğü ASM'de hayata gözlerini yumdu. Tamer Köksal'ın cenazesi Yenimahalle Menderes caddesinde bulunan "Yenimahalle Fatih camiinden" bugün (10.12.2015 perşembe) ikindi namazını müteakip kılınacak namazdan sonra Ademyavuz mahallesinde bulunan eski Çayırova mezarlığında ebediyyete uğurlanacak. Taziyeler Çayırova Gaziler Caddesi'ndeki Fatih Spor Kulübü Lokalinde kabul ediliyor. HEDEF GAZETESİ olarak Tamer Köksal'a Allah'tan Rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.
Gebzespor'un bir dönemine futbolcu olarak imza atan daha sonra yine bölgemiz sporuna antrenör olarak hizmet etmeye devam eden Tamer Köksal dün akşam hayata veda etti.

1967 Bayburt doğumlu olan 1980 ve 1990'lı yıllarda Gebzespor'da futbol oynayan ve takım kaptanlığı yapan ardından Karamürselspor'a oradanda Kastamonuspor ve Nişantaşıspor'a transfer olarak futbol hayatına devam eden Tamer Köksal son olarak Çayırova Gençlerbirliği'nde futbolculuk hayatını noktalamıştı.Futbolu bıraktıktan sonrada antrenör olarak spora ve Gebze'nin gençliğine hizmet etmeye devam etmişti.Özellikle Çayırova futbolu ile adı adeta özdeşen Köksal dün akşam tedavi gördüğü ASM'de hayata gözlerini yumdu. Tamer Köksal'ın cenazesi Yenimahalle Menderes caddesinde bulunan "Yenimahalle Fatih camiinden" bugün (10.12.2015 perşembe) ikindi namazını müteakip kılınacak namazdan sonra Ademyavuz mahallesinde bulunan eski Çayırova mezarlığında ebediyyete uğurlanacak. Taziyeler Çayırova Gaziler Caddesi'ndeki Fatih Spor Kulübü Lokalinde kabul ediliyor.

HEDEF GAZETESİ olarak Tamer Köksal'a Allah'tan Rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.