19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Futbolcudan hakeme tokat!

Spor 24.12.2018 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Futbolcudan hakeme tokat!

KİRAZPINARSPOR 1-0 ÖNDEYKEN SKANDAL OLAY SONRASI MAÇ TATİL EDİLDİ

Gebze temsilcisi Kirazpınarspor’un deplasmanda Asarköyspor’a konuk olduğu maçın 36.dakikasında ev sahibi ekibin futbolcusu Nihat’ın maçın hakemine attığı tokat sonrasında karşılaşma tatil edildi. D Grubu’nda ligde kalma mücadelesi yapan Asarköyspor, önceki gün Hisareyn Stadı’nda Gebze Kirazpınarspor’u konuk etti. Maçın 5’inci dakikasında temsilcimiz Kirazpınarspor Barış’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 1-0 geriye düşen Asarköyspor, eşitlik için baskılı oynadı, fırsatlarda buldu. 36’ncı dakikada Asarköysporlu Nihat, hakeme hakaret ettiği için maçın hakemi Kazım Çiftçioğlu tarafından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu karara sinirlenen Nihat, hakeme tokat attı. Nihat, hakeme tokat attıktan sonra, arkadaşları tarafından sakinleştirildi, daha sonra yeniden saldırdı. Araya girenler Nihat’ı hakemin yanından uzaklaştırdı. Maçın hakemi de soyunma odasına gidip, karşılaşmayı tatil ettiğini söyledi. Tertip Komitesi’nin karşılaşmayı 3-0 hükmen Kirazpınarspor lehine tescillemesi bekleniyor.
KİRAZPINARSPOR 1-0 ÖNDEYKEN SKANDAL OLAY SONRASI MAÇ TATİL EDİLDİ

Gebze temsilcisi Kirazpınarspor’un deplasmanda Asarköyspor’a konuk olduğu maçın 36.dakikasında ev sahibi ekibin futbolcusu Nihat’ın maçın hakemine attığı tokat sonrasında karşılaşma tatil edildi.

D Grubu’nda ligde kalma mücadelesi yapan Asarköyspor, önceki gün Hisareyn Stadı’nda Gebze Kirazpınarspor’u konuk etti. Maçın 5’inci dakikasında temsilcimiz Kirazpınarspor Barış’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 1-0 geriye düşen Asarköyspor, eşitlik için baskılı oynadı, fırsatlarda buldu. 36’ncı dakikada Asarköysporlu Nihat, hakeme hakaret ettiği için maçın hakemi Kazım Çiftçioğlu tarafından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu karara sinirlenen Nihat, hakeme tokat attı. Nihat, hakeme tokat attıktan sonra, arkadaşları tarafından sakinleştirildi, daha sonra yeniden saldırdı. Araya girenler Nihat’ı hakemin yanından uzaklaştırdı. Maçın hakemi de soyunma odasına gidip, karşılaşmayı tatil ettiğini söyledi. Tertip Komitesi’nin karşılaşmayı 3-0 hükmen Kirazpınarspor lehine tescillemesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.