Futbolda Finalistler Belli Oldu…

Spor 15.04.2015 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Futbolda Finalistler Belli Oldu…

Çayırova Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Spor Şenliği futbol müsabakalarında yarı final maçları önceki gün oynandı.

Finale çıkma adına büyük bir mücadele sergileyen takımlar izleyenlere de heyecan dolu anlar yaşattılar.  Küçüklerde Penaltılar Belirledi… Yarı final maçlarının ilk bölümünde küçükler mücadele etti. Mustafa Necati Ortaokulu İstiklal Ortaokulu’nu 3-2 yenerek finale çıkan ilk takım oldu. Normal süresi 1-1 biten mücadelede penaltı atışları sonucunda rakibi Tahsin Tarhan’ı 6-5 yenen 24 Kasım Ortaokulu da adını finale yazdırdı. Bu kategorideki bir diğer maçta Demirsaç Ortaokulu İmam Hatip Ortaokulu’nu 3-1 yenerek final grubunda oynama hakkını elde etti. Küçüklerde son finalist de penaltı atışları ile belirlendi. Reysaş Lojistik Ortaokulu 1-1 biten maçın sonunda Atatürk Ortaokulu’nu penaltı atışları ile 2-1 yenerek finale çıkan son takım oldu. Yıldızlarda da aynı heyecan vardı… Yıldızlar futbolda Reysaş Lojistik Ortaokulu Atatürk Ortaokulu karşısında aldığı 3-2’lik galibiyetle finale çıkan ilk takım oldu. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Demirsaç Ortaokulu Çayırova Ortaokulu’nu 2-0’la geçti. Yarı finalin son maçında ise büyük bir mücadele yaşandı. Zorlu maç sonunda Mustafa Necati Ortaokulu’nu 1-0 yenen Reysaş Lojistik Ortaokulu küçüklerden sonra yıldızlarda da finale kalmayı başardı. Final Maçları Cuma Günü Oynanacak 21 takımın katılımıyla gerçekleşen futbol turnuvasının final maçları 17 Nisan Cuma günü oynanacak. Çayırova stadında saat 09:00’da başlayacak final gününde birbirinden heyecanlı yedi müsabaka oynanacak. Saat 15:00’da tamamlanacak final maçları sonunda ödül töreni düzenlenecek.    
Çayırova Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Spor Şenliği futbol müsabakalarında yarı final maçları önceki gün oynandı.

Finale çıkma adına büyük bir mücadele sergileyen takımlar izleyenlere de heyecan dolu anlar yaşattılar. 

Küçüklerde Penaltılar Belirledi…

Yarı final maçlarının ilk bölümünde küçükler mücadele etti. Mustafa Necati Ortaokulu İstiklal Ortaokulu’nu 3-2 yenerek finale çıkan ilk takım oldu. Normal süresi 1-1 biten mücadelede penaltı atışları sonucunda rakibi Tahsin Tarhan’ı 6-5 yenen 24 Kasım Ortaokulu da adını finale yazdırdı. Bu kategorideki bir diğer maçta Demirsaç Ortaokulu İmam Hatip Ortaokulu’nu 3-1 yenerek final grubunda oynama hakkını elde etti. Küçüklerde son finalist de penaltı atışları ile belirlendi. Reysaş Lojistik Ortaokulu 1-1 biten maçın sonunda Atatürk Ortaokulu’nu penaltı atışları ile 2-1 yenerek finale çıkan son takım oldu.

Yıldızlarda da aynı heyecan vardı…

Yıldızlar futbolda Reysaş Lojistik Ortaokulu Atatürk Ortaokulu karşısında aldığı 3-2’lik galibiyetle finale çıkan ilk takım oldu. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Demirsaç Ortaokulu Çayırova Ortaokulu’nu 2-0’la geçti. Yarı finalin son maçında ise büyük bir mücadele yaşandı. Zorlu maç sonunda Mustafa Necati Ortaokulu’nu 1-0 yenen Reysaş Lojistik Ortaokulu küçüklerden sonra yıldızlarda da finale kalmayı başardı.

Final Maçları Cuma Günü Oynanacak

21 takımın katılımıyla gerçekleşen futbol turnuvasının final maçları 17 Nisan Cuma günü oynanacak. Çayırova stadında saat 09:00’da başlayacak final gününde birbirinden heyecanlı yedi müsabaka oynanacak. Saat 15:00’da tamamlanacak final maçları sonunda ödül töreni düzenlenecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.