“Futbolda mesafe olmaz!”

Spor 15.05.2020 - 17:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Futbolda mesafe olmaz!”

ESKİ DARICALI ERHAN’DAN ÖZEL AÇIKLAMA:

2014-2015 sezonunda Darıca Gençlerbirliği formasıyla iz bırakan yıldız futbolcu Erhan Çelenk, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 1.Lig ekibi Akhisar Belediyespor’da görev yapan ve son yıllarda formasını terlettiği takımlarda şampiyonluklara ambargo koyan tecrübeli futbolcu, liglerin başlama kararıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte Çelenk’in özel açıklamaları: ERZURUMSPOR’UN İLK TESTLERİ NEGATİFTİ Erzurumspor’da çok sevdiğim arkadaşlarımın COVİD-19 testleri pozitif çıktı. 11 kişinin testi pozitif, 12 kişi şüpheli. Şu an takım hastanede yatıyor. İlk testlerinde tek bir pozitif vaka yoktu. İkinci testlerde onlarca vaka ortaya çıktı. Bu yüzden hepimiz bu virüsle karşı karşıya kalabiliriz. Erzurumspor’daki tüm arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. FUTBOL TEMAS OYUNU Böylesine üzücü ve endişeli bir ortamda ligleri başlatma kararı almak, gerçekten akıl alır gibi değil. Hepimiz ne olacağını bilmiyoruz. İki haftadan beri antrenman yapıyoruz ama nereye kadar. Sosyal mesafe kuralı 2-3 gün sonra unutuluyor. Futbolda mesafe mi olacak? Futbol, bir temas oyunudur. Açıkçası herkesin psikolojisi bozuk. Hem zihinsel hem de fiziksel olarak hazır hale gelmek çok güç olacak. İLERİ BİR TARİHE ERTELENMELİ Bu salgının gerçekten ciddiye alınması gerekiyor. Aksi taktirde önüne geçilmez felaketler ortaya çıkabilir. Ligleri illa oynatalım diyorlarsa, Türkiye Futbol Federasyonu’nu ligleri başlatma tarihini kesinlikle ileri bir tarihe ertelemeli. Bu zor sürecin bir an önce geride kalmasını diliyorum. Darıca’daki tüm dostlarıma selam ve sevgiler.  
ESKİ DARICALI ERHAN’DAN ÖZEL AÇIKLAMA:

2014-2015 sezonunda Darıca Gençlerbirliği formasıyla iz bırakan yıldız futbolcu Erhan Çelenk, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 1.Lig ekibi Akhisar Belediyespor’da görev yapan ve son yıllarda formasını terlettiği takımlarda şampiyonluklara ambargo koyan tecrübeli futbolcu, liglerin başlama kararıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte Çelenk’in özel açıklamaları:

ERZURUMSPOR’UN İLK TESTLERİ NEGATİFTİ

Erzurumspor’da çok sevdiğim arkadaşlarımın COVİD-19 testleri pozitif çıktı. 11 kişinin testi pozitif, 12 kişi şüpheli. Şu an takım hastanede yatıyor. İlk testlerinde tek bir pozitif vaka yoktu. İkinci testlerde onlarca vaka ortaya çıktı. Bu yüzden hepimiz bu virüsle karşı karşıya kalabiliriz. Erzurumspor’daki tüm arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum.

FUTBOL TEMAS OYUNU

Böylesine üzücü ve endişeli bir ortamda ligleri başlatma kararı almak, gerçekten akıl alır gibi değil. Hepimiz ne olacağını bilmiyoruz. İki haftadan beri antrenman yapıyoruz ama nereye kadar. Sosyal mesafe kuralı 2-3 gün sonra unutuluyor. Futbolda mesafe mi olacak? Futbol, bir temas oyunudur. Açıkçası herkesin psikolojisi bozuk. Hem zihinsel hem de fiziksel olarak hazır hale gelmek çok güç olacak.

İLERİ BİR TARİHE ERTELENMELİ

Bu salgının gerçekten ciddiye alınması gerekiyor. Aksi taktirde önüne geçilmez felaketler ortaya çıkabilir. Ligleri illa oynatalım diyorlarsa, Türkiye Futbol Federasyonu’nu ligleri başlatma tarihini kesinlikle ileri bir tarihe ertelemeli. Bu zor sürecin bir an önce geride kalmasını diliyorum. Darıca’daki tüm dostlarıma selam ve sevgiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.