Futbolun Nabzı Gebze’de Atacak

Spor 13.04.2018 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Futbolun Nabzı Gebze’de Atacak

Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Serkan Korkmaz moderatörlüğünde gerçekleşecek spor söyleşine katışacak ünlü isimler Erman Toroğlu ve İlker Yağcıoğlu sporun nabzını Gebze’de tutacak. Gebze Belediyesi Nisan ayı kültür-sanat etkinlikleri birbirinden farklı konu ve konuklarıyla hız kesmeden Gebze Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Gebzelilerin yoğun ili ve talep gösterdiği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Serkan Korkmaz moderatörlüğünde spor söyleşisi gerçekleşecek. Erman Toroğlu ve İlker Yağcıoğlu’unun konuk olarak katılacağı spor söyleşisi programında futbolun nabzı Gebze’de tutulacak. 17 Nisan Salı günü saat 19:00’da başlayacak olan programa tüm Gebzeliler davetli.

Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Serkan Korkmaz moderatörlüğünde gerçekleşecek spor söyleşine katışacak ünlü isimler Erman Toroğlu ve İlker Yağcıoğlu sporun nabzını Gebze’de tutacak. Gebze Belediyesi Nisan ayı kültür-sanat etkinlikleri birbirinden farklı konu ve konuklarıyla hız kesmeden Gebze Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Gebzelilerin yoğun ili ve talep gösterdiği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Serkan Korkmaz moderatörlüğünde spor söyleşisi gerçekleşecek. Erman Toroğlu ve İlker Yağcıoğlu’unun konuk olarak katılacağı spor söyleşisi programında futbolun nabzı
Gebze’de tutulacak. 17 Nisan Salı günü saat 19:00’da başlayacak olan programa tüm Gebzeliler davetli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.