Futsalda ilk santra yapıldı!

Spor 08.11.2018 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Futsalda ilk santra yapıldı!

Eğitim-Bir-Sen Darıca temsilciliğinin hazırlamış olduğu 21 takım, 210 sporcu, 10 hakem ve yüzlerce seyircinin katılım sağlayacağı Futsal Turnuvası başladı. Turnuvanın açılışını Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, herkesin spor yapması gerektiğini söylediler.

Açılışa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman , Ak Parti ilçe Başkanı Muzafer Bıyık, İlçe Gençlik Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Veysi Gültekin, Alpaslan Şahin, Mehmet Şen  ve sporcular katıldı. KARAMAN: HERKES SPOR YAPSIN Açılışta konuşan Kaymakam Karaman," Kaymakamlık olarak tüm spor branşlarına azami destek oluyoruz. Herkesin spora ulaşması için çalışmalar yapıyoruz. Bu gün bir çok okulumuzda imkan ve olanakları yüksek spor salonları mevcut, Darıca’mız bu yönüyle avantajlı durumda.  Turnuvayı düzenledikleri için Eğitim-Bir-Sen Darıca Temsilciliğini tebrik ediyorum. Bu vesile ile öğretmenler arası tanışma ve kaynaşma daha bir üst düzeye yükselecek ve buradan güzel dostluklar ve de arkadaşlıkların çıkacağına inanıyorum. Sporun  bir güzelliği de Fair-Play’dır. Buradaki tüm takımlarımızı kutluyorum ve başarılar diliyorum"dedi.  BIYIK: ARADAKİ BAĞLAR GÜÇLENECEK Ak Parti Darıca  ilçe Başkanı Muzafer Bıyık ise, futsal turnuvasına katılımın yüksek olmasının sevindirici olduğunu ve okulların böyle sportif etkinliklere katılarak aralarındaki bağların güçleneceğine inandığını söyledi. Eğitim BİR-SEN Darıca temsilcisi Lokman Yazıcı ise şunları söyledi: "Katılım gösteren başta Kaymakamımıza, Ak Parti İlçe başkanımıza ve diğer davetlilere teşekkür ediyoruz. Sendikalar hak arama yerleri olduğu gibi sosyal ve kültürel noktada da çalışmalar yapmak zorundalar. Bu turnuvayla kaynaşmayı, tanışmayı  ve paylaşmayı önemsiyoruz. Katilim gösteren takımlarımıza başarılar diliyorum "dedi. Başlama vuruşu Kaymakam Karaman ve Ak Parti İlçe Başkanı Bıyık tarafından yapılmasıyla turnuva start aldı.
Eğitim-Bir-Sen Darıca temsilciliğinin hazırlamış olduğu 21 takım, 210 sporcu, 10 hakem ve yüzlerce seyircinin katılım sağlayacağı Futsal Turnuvası başladı. Turnuvanın açılışını Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, herkesin spor yapması gerektiğini söylediler.

Açılışa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman , Ak Parti ilçe Başkanı Muzafer Bıyık, İlçe Gençlik Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Veysi Gültekin, Alpaslan Şahin, Mehmet Şen  ve sporcular katıldı.

KARAMAN: HERKES SPOR YAPSIN

Açılışta konuşan Kaymakam Karaman," Kaymakamlık olarak tüm spor branşlarına azami destek oluyoruz. Herkesin spora ulaşması için çalışmalar yapıyoruz. Bu gün bir çok okulumuzda imkan ve olanakları yüksek spor salonları mevcut, Darıca’mız bu yönüyle avantajlı durumda.  Turnuvayı düzenledikleri için Eğitim-Bir-Sen Darıca Temsilciliğini tebrik ediyorum. Bu vesile ile öğretmenler arası tanışma ve kaynaşma daha bir üst düzeye yükselecek ve buradan güzel dostluklar ve de arkadaşlıkların çıkacağına inanıyorum. Sporun  bir güzelliği de Fair-Play’dır. Buradaki tüm takımlarımızı kutluyorum ve başarılar diliyorum"dedi. 

BIYIK: ARADAKİ BAĞLAR GÜÇLENECEK

Ak Parti Darıca  ilçe Başkanı Muzafer Bıyık ise, futsal turnuvasına katılımın yüksek olmasının sevindirici olduğunu ve okulların böyle sportif etkinliklere katılarak aralarındaki bağların güçleneceğine inandığını söyledi. Eğitim BİR-SEN Darıca temsilcisi Lokman Yazıcı ise şunları söyledi: "Katılım gösteren başta Kaymakamımıza, Ak Parti İlçe başkanımıza ve diğer davetlilere teşekkür ediyoruz. Sendikalar hak arama yerleri olduğu gibi sosyal ve kültürel noktada da çalışmalar yapmak zorundalar. Bu turnuvayla kaynaşmayı, tanışmayı  ve paylaşmayı önemsiyoruz. Katilim gösteren takımlarımıza başarılar diliyorum "dedi. Başlama vuruşu Kaymakam Karaman ve Ak Parti İlçe Başkanı Bıyık tarafından yapılmasıyla turnuva start aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.