Gadir-i Hum Darıca’da kutlandı

Darıca 09.08.2020 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gadir-i Hum Darıca’da kutlandı

Hazreti Muhammed'in Veda Haccı dönüşü Hazreti Ali'yi taltif ettiği gün olarak anılan Gadir-i Hum Bayramı, Darıca’da kutlandı. Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Belediyesi meclis üyesi Ayhan Şen’in katkılarıyla Darıca Amfi Tiyatro’da gerçekleşen kutlama programına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. ‪Gadir-i Hum Bayramı programına katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı açıklamada, “Yüzyıllardır farklı kültür ve inançların huzur içerisinde bir arada yaşadığı, ülkemiz ve dünyanın birçok yerinde büyük bir samimiyetle kutlanan Gadir-i Hum Bayramı kutlu olsun.  ‪Gadir-i Hum Bayramının bu güzel coğrafya başta olmak üzere, bütün insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. AYHAN ŞEN’DEN TEŞEKKÜR Gadir-i Hum Bayramı programında konuklarla yakından ilgilenen CHP Darıca Belediyesi meclis üyesi Ayhan Şen yaptığı konuşmada, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış ile güzelliğin simgesi olan bayramlar, varla yok arasındaki paylaşımın en adil yaşandığı anlardır. Kardeşliğimizin ve birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Gadir-i Hum bayramı münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz programa katılan herkese teşekkür ederim” dedi.  

Hazreti Muhammed'in Veda Haccı dönüşü Hazreti Ali'yi taltif ettiği gün olarak anılan Gadir-i Hum Bayramı, Darıca’da kutlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Belediyesi meclis üyesi Ayhan Şen’in katkılarıyla Darıca Amfi Tiyatro’da gerçekleşen kutlama programına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. ‪Gadir-i Hum Bayramı programına katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı açıklamada, “Yüzyıllardır farklı kültür ve inançların huzur içerisinde bir arada yaşadığı, ülkemiz ve dünyanın birçok yerinde büyük bir samimiyetle kutlanan Gadir-i Hum Bayramı kutlu olsun.  ‪Gadir-i Hum Bayramının bu güzel coğrafya başta olmak üzere, bütün insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

AYHAN ŞEN’DEN TEŞEKKÜR

Gadir-i Hum Bayramı programında konuklarla yakından ilgilenen CHP Darıca Belediyesi meclis üyesi Ayhan Şen yaptığı konuşmada, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış ile güzelliğin simgesi olan bayramlar, varla yok arasındaki paylaşımın en adil yaşandığı anlardır. Kardeşliğimizin ve birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Gadir-i Hum bayramı münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz programa katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.