Gafurov’da mutlu son

Spor 14.06.2017 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gafurov’da mutlu son

Transfer çalışmalarında vites yükselten Gebzespor, geçen sezon Çorluspor 1947 forması giyen Özbekistanlı ön libero oyuncusu Asror Gafurov’u kadrosuna kattı. Bu sabah saatlerinde ülkesi Özbekistan’dan Gebze’ye gelerek Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ile görüşen 22 yaşındaki oyuncu, Mor Menekşeler’e ‘evet’ dedi. Gebzespor ile sözleşme imzalayan transferin gözde oyuncularından Gafurov, mor beyazlı formayı terleteceği için mutlu olduğunu söyledi. 2015 YILINDA 1.LİG’DE FORMA GİYDİ 2014-2015 sezonunda TFF 1.Lig ekiplerinden Manisaspor’da forma giyen, 1 sezon sonra BAL ekiplerinden Sökespor’a transfer olan Özbek oyuncu Gafurov, geçen sezon ise Gebzespor’un da mücadele ettiği BAL 12.Grup’ta Çorluspor 1947 takımında forma giymişti. Trakya ekibinde 23 maçta forma giyerek takımın değişilmez isimlerinden biri olan başarılı oyuncu, yeni sezonda Gebzespor’un başarısı için mücadele edecek.  

Transfer çalışmalarında vites yükselten Gebzespor, geçen sezon Çorluspor 1947 forması giyen Özbekistanlı ön libero oyuncusu Asror Gafurov’u kadrosuna kattı. Bu sabah saatlerinde ülkesi Özbekistan’dan Gebze’ye gelerek Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ile görüşen 22 yaşındaki oyuncu, Mor Menekşeler’e ‘evet’ dedi. Gebzespor ile sözleşme imzalayan transferin gözde oyuncularından Gafurov, mor beyazlı formayı terleteceği için mutlu olduğunu söyledi.

2015 YILINDA 1.LİG’DE FORMA GİYDİ

2014-2015 sezonunda TFF 1.Lig ekiplerinden Manisaspor’da forma giyen, 1 sezon sonra BAL ekiplerinden Sökespor’a transfer olan Özbek oyuncu Gafurov, geçen sezon ise Gebzespor’un da mücadele ettiği BAL 12.Grup’ta Çorluspor 1947 takımında forma giymişti. Trakya ekibinde 23 maçta forma giyerek takımın değişilmez isimlerinden biri olan başarılı oyuncu, yeni sezonda Gebzespor’un başarısı için mücadele edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.