19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Galatasaray'a bir darbe de UEFA'dan!

Spor 18.11.2020 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Galatasaray'a bir darbe de UEFA'dan!

Koronavirüs ve hesapta olmayan sakatlıklar nedeniyle diğer Süper Lig kulüpleri gibi büyük gelir kaybına uğrayan Galatasaray'a bir şok da UEFA'dan geldi. İŞTE DETAYLAR... Pandemi ve sakatlıklar Galatasaray'da tahribata neden oldu. Sarı-kırmızılılar milli arada üst üste kötü haberler almaya devam ediyor. Omar Norveç, Babel Hollanda Milli Takımı’nda, Arda ile diğer iki oyuncu da İstanbul’da koronavirüse yakalanmıştı. Luyindama’nın ve Etebo’nun milli takımlardan sakat dönecek olması teknik heyette üzüntü yarattı. Tecrübeli teknik adam bu gelişmeler üzerine “Milli maçlar bizi bozdu ama yapacak bir şey yok” diyerek çevresine dert yandı. Pandemi sürecinde 100 milyon TL'nin üzerinde gelir kaybına uğrayan Galatasaray'a son darbeyi UEFA vurdu. Avrupa futbolunun patronu Kovid-19'u gerekçe göstererek Şampiyonlar Ligi gelirinden 1 milyon euro kesinti yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımına 10 gün önce 20 milyon TL'ye yakın ödeme yapsa da alacaklar sıfırlanamadı. İçişleri Bakanlığı'ndan izin çıkması halinde 26 Aralık'ta olağanüstü seçime gidecek Galatasaray'da koltuğa oturacak başkan ve yönetimi ağır bir mali yük karşılayacak. Futbolcu maaşları, bonservis taksitleri ve kulübün tüm gider kalemleri dikkate alındığında ocak ayında 200 milyon TL'ye yakın ödeme olduğu ortaya çıktı. Başkan adayları kaynak arayışını sürdürüyor.

Koronavirüs ve hesapta olmayan sakatlıklar nedeniyle diğer Süper Lig kulüpleri gibi büyük gelir kaybına uğrayan Galatasaray'a bir şok da UEFA'dan geldi.

İŞTE DETAYLAR...

Pandemi ve sakatlıklar Galatasaray'da tahribata neden oldu. Sarı-kırmızılılar milli arada üst üste kötü haberler almaya devam ediyor. Omar Norveç, Babel Hollanda Milli Takımı’nda, Arda ile diğer iki oyuncu da İstanbul’da koronavirüse yakalanmıştı. Luyindama’nın ve Etebo’nun milli takımlardan sakat dönecek olması teknik heyette üzüntü yarattı. Tecrübeli teknik adam bu gelişmeler üzerine “Milli maçlar bizi bozdu ama yapacak bir şey yok” diyerek çevresine dert yandı.

Pandemi sürecinde 100 milyon TL'nin üzerinde gelir kaybına uğrayan Galatasaray'a son darbeyi UEFA vurdu. Avrupa futbolunun patronu Kovid-19'u gerekçe göstererek Şampiyonlar Ligi gelirinden 1 milyon euro kesinti yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımına 10 gün önce 20 milyon TL'ye yakın ödeme yapsa da alacaklar sıfırlanamadı. İçişleri Bakanlığı'ndan izin çıkması halinde 26 Aralık'ta olağanüstü seçime gidecek Galatasaray'da koltuğa oturacak başkan ve yönetimi ağır bir mali yük karşılayacak. Futbolcu maaşları, bonservis taksitleri ve kulübün tüm gider kalemleri dikkate alındığında ocak ayında 200 milyon TL'ye yakın ödeme olduğu ortaya çıktı. Başkan adayları kaynak arayışını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.