Galatasaray'a UEFA'dan Kötü Haber!

Spor 25.06.2018 - 20:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Galatasaray'a UEFA'dan Kötü Haber!

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Bünyesi Başkanı Jose Narciso da Cunha Rodrigues, UEFA'nın Galatasaray hakkındaki kararını, yeniden gözden geçirilmesi için UEFA Yargı Odası'na gönderdi.

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Bünyesi (CFCB) Başkanı Jose Narciso da Cunha Rodrigues, UEFA'nın Galatasaray hakkındaki kararını gözden geçirilmesi için UEFA Yargı Odası'na gönderdi. UEFA, Galatasaray'a 6 milyonu kesin, 9 milyonu şartlı olmak üzere 15 milyon euro para cezası vermişti. Buna ek olarak Sarı-Kırmızılılar'a, UEFA organizasyonları için oluşturulacak isim listesinde 21 oyuncu yer alabileceği bildirilmişti UEFA İLE GALATASARAY ARASINDAKİ ANLAŞMADA YER ALAN MADDELER Şampiyonlar Ligi için listeye 25 yerine 21 oyuncu yazılacak, 6 milyon euro para cezası verilecek. Bu cezanın 2,5 milyon eurosu peşin, kalan rakam ise alacaklardan düşülecek, Birinci yıl 20 milyon, ikinci yıl 10 milyon, üçüncü yıl ise sıfır zarar edilecek. Dördüncü yılda da 10 milyon euro kar edilmesi gerekecek, Galatasaray, sattığı kadar oyuncu alacak. AVRUPA'DAN MEN EDİLEBİLİR UEFA'nın anlaşmayı yeniden gözden geçirmesinin sonucunda cezaların daha da sertleştirilmesi ya da sarı kırmızılıların Avrupa kupalarından men edilmesinin gündeme gelebileceği belirtildi.Öte yandan UEFA'nın bu kararı almasındaki sebebin Milan'ın benzer durumdaki Galatasaray'ı şikayet etmesi olduğu belirtildi.
UEFA Kulüp Finansal Kontrol Bünyesi Başkanı Jose Narciso da Cunha Rodrigues, UEFA'nın Galatasaray hakkındaki kararını, yeniden gözden geçirilmesi için UEFA Yargı Odası'na gönderdi.

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Bünyesi (CFCB) Başkanı Jose Narciso da Cunha Rodrigues, UEFA'nın Galatasaray hakkındaki kararını gözden geçirilmesi için UEFA Yargı Odası'na gönderdi. UEFA, Galatasaray'a 6 milyonu kesin, 9 milyonu şartlı olmak üzere 15 milyon euro para cezası vermişti. Buna ek olarak Sarı-Kırmızılılar'a, UEFA organizasyonları için oluşturulacak isim listesinde 21 oyuncu yer alabileceği bildirilmişti

UEFA İLE GALATASARAY ARASINDAKİ ANLAŞMADA YER ALAN MADDELER

Şampiyonlar Ligi için listeye 25 yerine 21 oyuncu yazılacak,

6 milyon euro para cezası verilecek. Bu cezanın 2,5 milyon eurosu peşin, kalan rakam ise alacaklardan düşülecek,

Birinci yıl 20 milyon, ikinci yıl 10 milyon, üçüncü yıl ise sıfır zarar edilecek. Dördüncü yılda da 10 milyon euro kar edilmesi gerekecek,

Galatasaray, sattığı kadar oyuncu alacak.

AVRUPA'DAN MEN EDİLEBİLİR

UEFA'nın anlaşmayı yeniden gözden geçirmesinin sonucunda cezaların daha da sertleştirilmesi ya da sarı kırmızılıların Avrupa kupalarından men edilmesinin gündeme gelebileceği belirtildi.Öte yandan UEFA'nın bu kararı almasındaki sebebin Milan'ın benzer durumdaki Galatasaray'ı şikayet etmesi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.