Galatasaray'da Yeni Hoca

Spor 18.12.2017 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Galatasaray'da Yeni Hoca

Galatasaray'da bazı yöneticiler, Tudor'un gönderilmesi halinde yerine Fatih Terim'in değil Fransız teknik adam Laurent Blanc'ın getirilmesini istiyor.

Galatasaray'da Igor Tudor'un geleceğinin belli olacağı yönetim kurulu bugün yapılacak. Hırvat teknik adamın görevine son verilmesinin düşünüldüğü ifade edilirken yönetimin teknik adam arayışlarında bulunduğu belirtildi. Fatih Terim ismi ilk aşamada yönetimde ikilik oluştururken sürpriz bir isim gündeme geldi. Takımda en çok Fransızcanın konuşulduğunu ifade eden bazı yöneticiler Fransız teknik adam Laurent Blanc'in takımın başına getirilmesi fikrinde. 10 KUPASI VAR Daha önce Fransa Milli Takımı ve PSG'de görev yapan Laurent Blanc, Fransız deviyle 3 lig şampiyonluğu, 3 Lig Kupası, 2 Fransa Kupası ve 2 Fransa Süper Kupası kazandı.
Galatasaray'da bazı yöneticiler, Tudor'un gönderilmesi halinde yerine Fatih Terim'in değil Fransız teknik adam Laurent Blanc'ın getirilmesini istiyor.

Galatasaray'da Igor Tudor'un geleceğinin belli olacağı yönetim kurulu bugün yapılacak. Hırvat teknik adamın görevine son verilmesinin düşünüldüğü ifade edilirken yönetimin teknik adam arayışlarında bulunduğu belirtildi.

Fatih Terim ismi ilk aşamada yönetimde ikilik oluştururken sürpriz bir isim gündeme geldi. Takımda en çok Fransızcanın konuşulduğunu ifade eden bazı yöneticiler Fransız teknik adam Laurent Blanc'in takımın başına getirilmesi fikrinde.

10 KUPASI VAR

Daha önce Fransa Milli Takımı ve PSG'de görev yapan Laurent Blanc, Fransız deviyle 3 lig şampiyonluğu, 3 Lig Kupası, 2 Fransa Kupası ve 2 Fransa Süper Kupası kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.