GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Galatasaray, Önümüzdeki Sezon Formasında Türk Bayrağı Taşımayacak

Spor 25.04.2017 - 23:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Galatasaray, Önümüzdeki Sezon Formasında Türk Bayrağı Taşımayacak

Şampiyonluk ümidini tamamen yitiren Galatasaray, 6 yıl sonra bir sezonu kupasız kapatacak, bu nedenle formasında Türk Bayrağı taşımayacak.

Şampiyonluk ümidini tamamen yitiren  Galatasaray, 6 yıl sonra bir sezonu kupasız kapatacak. Böylece 6 yıldır aralıksız formaya takılan Türk Bayrağı gelecek sezon  Galatasaray'ın formalarında yer almayacak. 5 SEZONDA 3 SÜPER LİG, 3 TÜRKİYE KUPASI, 4 SÜPER KUPA En son 2010-11 sezonunu kupasız kapatan sarı-kırmızılı ekip, ardından üst üste 5 sezonda 3 Süper Lig Şampiyonluğu, 3  Türkiye Kupası, 4 TFF Süper Kupa zaferi yaşamıştı. Öte yandan  Galatasaray, 50 kupa ile en çok kupa kazanan takım konumunda bulunuyor   GALATASARAY, BEŞİKTAŞ'TAN 15 PUAN GERİDE Süper Lig'de 4. sırada bulunan  Galatasaray, ilk iki için umutlarını azalttı. Fenerbahçe'ye evinde mağlup olan sarı-kırmızılı takım,  Beşiktaş'ın 15, Medipol  Başakşehir'in 8 ve sarı-lacivertli ekibin 4 puan gerisine düştü. Galatasaray, önündeki 6 haftada  Bursaspor (deplasman),  Kasımpaşa,  Gaziantepspor (deplasman), Osmanlıspor,  Aytemiz Alanyaspor (deplasman) ve Atiker  Konyaspor maçlarına çıkacak. İLK 5 SIRANIN PUAN DURUMU Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta sonunda ilk 5 sıra şu şekilde oluştu: Kaynak: Sporvadisi.com  
Şampiyonluk ümidini tamamen yitiren Galatasaray, 6 yıl sonra bir sezonu kupasız kapatacak, bu nedenle formasında Türk Bayrağı taşımayacak.

Şampiyonluk ümidini tamamen yitiren  Galatasaray, 6 yıl sonra bir sezonu kupasız kapatacak. Böylece 6 yıldır aralıksız formaya takılan Türk Bayrağı gelecek sezon  Galatasaray'ın formalarında yer almayacak.

5 SEZONDA 3 SÜPER LİG, 3 TÜRKİYE KUPASI, 4 SÜPER KUPA

En son 2010-11 sezonunu kupasız kapatan sarı-kırmızılı ekip, ardından üst üste 5 sezonda 3 Süper Lig Şampiyonluğu, 3  Türkiye Kupası, 4 TFF Süper Kupa zaferi yaşamıştı.

Öte yandan  Galatasaray, 50 kupa ile en çok kupa kazanan takım konumunda bulunuyor

 

GALATASARAY, BEŞİKTAŞ'TAN 15 PUAN GERİDE

Süper Lig'de 4. sırada bulunan  Galatasaray, ilk iki için umutlarını azalttı.

Fenerbahçe'ye evinde mağlup olan sarı-kırmızılı takım,  Beşiktaş'ın 15, Medipol  Başakşehir'in 8 ve sarı-lacivertli ekibin 4 puan gerisine düştü.

Galatasaray, önündeki 6 haftada  Bursaspor (deplasman),  Kasımpaşa,  Gaziantepspor (deplasman), Osmanlıspor,  Aytemiz Alanyaspor (deplasman) ve Atiker  Konyaspor maçlarına çıkacak.

İLK 5 SIRANIN PUAN DURUMU

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta sonunda ilk 5 sıra şu şekilde oluştu:

Kaynak: Sporvadisi.com
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.