Galibiyet kadar değerli! 3-3

Spor 17.03.2020 - 09:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Galibiyet kadar değerli! 3-3

Kötü hakem yönetimlerinden canı çok yanan Hidropaks Gebze Tayfunspor, benzer bir maçta Maşukiyespor ile karşılaştığı mücadelede rakibiyle deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Barış iki frikik golüyle maça damga vururken, pes etmeyen görüntüsünü bu maçta da yineleyen bordo beyazlılar alkışı hak etti. Derbent Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısını Barış’ın klas frikik golüyle 1-0 öne kapatan bordo beyazlı ekibimizin, mücadelenin ikinci yarısında iki net penaltı görmezden gelindi. Aleyhine verilen karar sonrasında bir anda gardı düşen Hidropaks Tayfunspor, oyundan koptuğu dakikalarda kalesinde art arda goller görerek 3-1 geriye düştü. YİNE BARIŞ YİNE FRİKİK Mücadelenin 90.dakikasında Uğur’un penaltı golüyle farkı 1’e indiren İbrahim Babur’un talebeleri, 90+5’te Barış’ın ayağında bir kez daha frikik golü buldu ve skoru 3-3’e taşıdı. Barış’ın enfes golü sonrasında santra dahi olmazken, bordo beyazlılar, gitti denilen maçtan son dakikalarda bulduğu gollerle 1 puan çıkararak, “Hakeme rağmen yenilmedik” mesajını verdi. Puanını 10’a yükselten bordo beyazlılar gelecek hafta sahasında Arslanbey G.B’yi konuk edecek.

Kötü hakem yönetimlerinden canı çok yanan Hidropaks Gebze Tayfunspor, benzer bir maçta Maşukiyespor ile karşılaştığı mücadelede rakibiyle deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Barış iki frikik golüyle maça damga vururken, pes etmeyen görüntüsünü bu maçta da yineleyen bordo beyazlılar alkışı hak etti. Derbent Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısını Barış’ın klas frikik golüyle 1-0 öne kapatan bordo beyazlı ekibimizin, mücadelenin ikinci yarısında iki net penaltı görmezden gelindi. Aleyhine verilen karar sonrasında bir anda gardı düşen Hidropaks Tayfunspor, oyundan koptuğu dakikalarda kalesinde art arda goller görerek 3-1 geriye düştü.

YİNE BARIŞ YİNE FRİKİK

Mücadelenin 90.dakikasında Uğur’un penaltı golüyle farkı 1’e indiren İbrahim Babur’un talebeleri, 90+5’te Barış’ın ayağında bir kez daha frikik golü buldu ve skoru 3-3’e taşıdı. Barış’ın enfes golü sonrasında santra dahi olmazken, bordo beyazlılar, gitti denilen maçtan son dakikalarda bulduğu gollerle 1 puan çıkararak, “Hakeme rağmen yenilmedik” mesajını verdi. Puanını 10’a yükselten bordo beyazlılar gelecek hafta sahasında Arslanbey G.B’yi konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.