19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GALİBİYETE GÖLGE DÜŞÜRÜYORUM

Spor 04.10.2015 - 21:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GALİBİYETE GÖLGE DÜŞÜRÜYORUM

Darıca G.B ligin ilk haftasında Gölcükspor deplasmanının ardından ikinci galibiyetine evinde oynadığı Manavgatspor maçında imza atı.

Çok sevindik. Erken gelen gol ile daha koltuklarımızı ısıtmadan içimizi ısttık. Tuncay’ın iyi futbolu, kalede Kemal’in güven dolu tavırları bugün burada bu maçı kazanacağımıza en başşlıca işaretlerdi. Bireysel isimlerin dışında takım halinde de maçı kazanmaya odaklı bir futbol ortaya koyuyor gibiydik. İlk yarının son saniyelerinde Sinan’ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruş tercihini farklı yapsaydı belki de karşılaşma lehimize ilk yarıda bitmiş olacaktı. Neyse ki İbrahim Yılmaz takıma katıldığı günden beri en fırsatçı halini sergiliyordu ve maçın 3’te 2’lik bölümü geride kalırken farkı da 2-0 yaptık. Manavgatspor’un attığı gole hemen karşılık verince kalan saniyeleri de içimiz rahat tamamladık. Şimdi gelelim galibiyetimize yakışmayan kişisel tavırlar. Hem de bunu profesyonel futbolcular yapınca akıllarımıza durgunluk geliyor. Can…İkinci sarı kartla oyun dışı kaldı. Bir profesyonel gibi en uzak köşeden ağır adımlarla çıktı ve galibiyete yaklaşma dakikalarımıza artı zaman kazandırdı. Tebrik ederiz. Peki çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalan bir futbolcu kaç maç ceza alır? Bir maç… Peki sen saha kenarında yan hakeme neden saldırıyorsun kardeşim. Sahada 4.hakem tribünde gözlemci notunu aldı. Tavşanlı maçında cezalı olacaktın. Dardanel maçında takımda yer alacaksın. Şimdi inşallah bu ceza süresi artmaz.  Takımın önde..Maç bitmek üzere…Sakin olsan ne olur? Nedir bu sinir? Teknik Direktör Yavuz İncedal… Kemal’in taca attığı topu rakip orta yaparak maça soktu. Centilmenliğe aykırı. Sinir bozucu bir durum. Manavgatsporlu futbolcuya yakışmadı. Ama hocam sen neden sahaya giriyorsun. Bak hakem seni tribüne gönderdi. Sen sakin olmazsan saha da futbolcun tribünde taraftar ne yapmaz. Örnek olmak gerekmez mi bir lider olarak. Tavşanlı maçı Dardanel maçı kadar zor olmaz. Ama Manvgatspor’u yenip 3 puan kazanırken önünüzdeki 2 maçı da riske edecek görüntüler ortaya çıktı. Lütfen sakin…  
Darıca G.B ligin ilk haftasında Gölcükspor deplasmanının ardından ikinci galibiyetine evinde oynadığı Manavgatspor maçında imza atı.

Çok sevindik.

Erken gelen gol ile daha koltuklarımızı ısıtmadan içimizi ısttık.

Tuncay’ın iyi futbolu, kalede Kemal’in güven dolu tavırları bugün burada bu maçı kazanacağımıza en başşlıca işaretlerdi.

Bireysel isimlerin dışında takım halinde de maçı kazanmaya odaklı bir futbol ortaya koyuyor gibiydik.

İlk yarının son saniyelerinde Sinan’ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruş tercihini farklı yapsaydı belki de karşılaşma lehimize ilk yarıda bitmiş olacaktı.

Neyse ki İbrahim Yılmaz takıma katıldığı günden beri en fırsatçı halini sergiliyordu ve maçın 3’te 2’lik bölümü geride kalırken farkı da 2-0 yaptık. Manavgatspor’un attığı gole hemen karşılık verince kalan saniyeleri de içimiz rahat tamamladık.

Şimdi gelelim galibiyetimize yakışmayan kişisel tavırlar.

Hem de bunu profesyonel futbolcular yapınca akıllarımıza durgunluk geliyor.

Can…İkinci sarı kartla oyun dışı kaldı. Bir profesyonel gibi en uzak köşeden ağır adımlarla çıktı ve galibiyete yaklaşma dakikalarımıza artı zaman kazandırdı. Tebrik ederiz.

Peki çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalan bir futbolcu kaç maç ceza alır? Bir maç…

Peki sen saha kenarında yan hakeme neden saldırıyorsun kardeşim. Sahada 4.hakem tribünde gözlemci notunu aldı. Tavşanlı maçında cezalı olacaktın. Dardanel maçında takımda yer alacaksın. Şimdi inşallah bu ceza süresi artmaz.  Takımın önde..Maç bitmek üzere…Sakin olsan ne olur? Nedir bu sinir?

Teknik Direktör Yavuz İncedal… Kemal’in taca attığı topu rakip orta yaparak maça soktu. Centilmenliğe aykırı. Sinir bozucu bir durum. Manavgatsporlu futbolcuya yakışmadı. Ama hocam sen neden sahaya giriyorsun. Bak hakem seni tribüne gönderdi. Sen sakin olmazsan saha da futbolcun tribünde taraftar ne yapmaz. Örnek olmak gerekmez mi bir lider olarak.

Tavşanlı maçı Dardanel maçı kadar zor olmaz.

Ama Manvgatspor’u yenip 3 puan kazanırken önünüzdeki 2 maçı da riske edecek görüntüler ortaya çıktı.

Lütfen sakin…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.