Gaza Fren

Çayırova 23.11.2015 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gaza Fren

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, "Doğalgaz dağıtım şirketleri artık tüm doğalgaz ihtiyacını BOTAŞ'tan daha ucuz rakamlarla karşılayabilecek, pahalı tedarikçiden gaz alıp vatandaşlara pahalı doğalgaz satılmasına engel olacağız" dedi. Yılmaz, "Dağıtım şirketleri için en ucuz kaynak gazını temin etmenin yolunu açtık.Ancak EPDK'nın işi burada bitmiyor. Dağıtım şirketlerinin BOTAŞ'a vaktinde başvurup ucuz doğalgaz temin etmesi ve vatandaşımıza da en ucuz doğalgazı satmasını takip edeceğiz" diye konuştu.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, " dağıtım şirketleri artık tüm doğalgaz ihtiyacını BOTAŞ'tan daha ucuz rakamlarla karşılayabilecek, pahalı tedarikçiden gaz alıp vatandaşlara pahalı doğalgaz satılmasına engel olacağız" dedi. Yılmaz, "Dağıtım şirketleri için en ucuz kaynak gazını temin etmenin yolunu açtık.Ancak EPDK'nın işi burada bitmiyor. Dağıtım şirketlerinin BOTAŞ'a vaktinde başvurup ucuz doğalgaz temin etmesi ve vatandaşımıza da en ucuz doğalgazı satmasını takip edeceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.