Gazeteci Altun, TGF Komisyonu'nda!

Gebze 12.03.2020 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gazeteci Altun, TGF Komisyonu'nda!

Ankara'da toplanan TGF yönetim kurulu TBMM'de ziyaretler yaptı. Ayrıca tüm Medya sorunlarının çözümü noktasında bir çalıştay düzenlenmesine karar verildi Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu uzun zamandır çözüme kavuşmayan internet haberciliği başta olmak üzere yazılı basın, radyo ve televizyonların sorunlarını da içeren bir çalıştay yapılmasını kararlaştırdı.  TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, “Bu çalıştaya üniversitelerin akademisyenleri, basın örgütlerinin temsilcileri ve konuyla ilgili bürokratları da davet edeceğiz. Hem yazılı basın hem internet haberciliği hem de Radyo ve Televizyonların yaşadığı sıkıntıları masaya yatıracağız. Bu çalıştaydan çıkacak raporun Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulacak bir yasa teklifi olmasını bekliyoruz. Hatta sonraki süreçte Basın kanununu da şekillendirecektir” diye konuştu. Komisyonda 3 isim yer alıyor Karaca, söz konusu çalıştayın hazırlıklarını yürütmek için Türkiye Gazeteciler Federasyonu bünyesinde bir komisyon kurulduğunu belirterek, bu komisyonda TGF Genel başkan yardımcısı Kemal Kapaklı, Genel sekreter yardımcısı Levent Altun ve yönetim kurulu üyesi Semra Şener’in yer aldığını sözlerine ekledi. TGF Yönetim kurulu ve TBMM ziyaretleri TGF (Türkiye Gazeteciler Federasyonu) ve Gazeteciler Cemiyetleri Basın vakfı yönetim kurulu Ankara’da toplandı.   Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra TBMM’ne giderek Federasyonun Onursal Başkanı CHP Milletvekili Atilla Sertel, CHP genel başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz ile Ak Parti  Mersin Milletvekili Ulaştırma ve Kalkınma Eski Bakanı Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı  Lütfü Elvan’ı ziyaret etti ve mesleğin sorunlarını içeren  dosyayı sundular.    

Ankara'da toplanan TGF yönetim kurulu TBMM'de ziyaretler yaptı. Ayrıca tüm Medya sorunlarının çözümü noktasında bir çalıştay düzenlenmesine karar verildi
Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu uzun zamandır çözüme kavuşmayan internet haberciliği başta olmak üzere yazılı basın, radyo ve televizyonların sorunlarını da içeren bir çalıştay yapılmasını kararlaştırdı. 
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, “Bu çalıştaya üniversitelerin akademisyenleri, basın örgütlerinin temsilcileri ve konuyla ilgili bürokratları da davet edeceğiz. Hem yazılı basın hem internet haberciliği hem de Radyo ve Televizyonların yaşadığı sıkıntıları masaya yatıracağız. Bu çalıştaydan çıkacak raporun Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulacak bir yasa teklifi olmasını bekliyoruz. Hatta sonraki süreçte Basın kanununu da şekillendirecektir” diye konuştu.

Komisyonda 3 isim yer alıyor

Karaca, söz konusu çalıştayın hazırlıklarını yürütmek için Türkiye Gazeteciler Federasyonu bünyesinde bir komisyon kurulduğunu belirterek, bu komisyonda TGF Genel başkan yardımcısı Kemal Kapaklı, Genel sekreter yardımcısı Levent Altun ve yönetim kurulu üyesi Semra Şener’in yer aldığını sözlerine ekledi.

TGF Yönetim kurulu ve TBMM ziyaretleri

TGF (Türkiye Gazeteciler Federasyonu) ve Gazeteciler Cemiyetleri Basın vakfı yönetim kurulu Ankara’da toplandı.  
Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra TBMM’ne giderek Federasyonun Onursal Başkanı CHP Milletvekili Atilla Sertel, CHP genel başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz ile Ak Parti  Mersin Milletvekili Ulaştırma ve Kalkınma Eski Bakanı Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı  Lütfü Elvan’ı ziyaret etti ve mesleğin sorunlarını içeren  dosyayı sundular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.