GAZETECİ – YAZAR LEVENT ALTUN’UN ÜÇÜNCÜ KİTABI OKURLARIYLA BULUŞUYOR

Kocaeli 07.02.2017 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GAZETECİ – YAZAR LEVENT ALTUN’UN ÜÇÜNCÜ KİTABI OKURLARIYLA BULUŞUYOR

ÖZLEM’E MEKTUP OKURLARIYLA BULUŞUYOR

    Gazeteci - Yazar Levent Altun, “Özlem’e Mektup” adlı romanının tanıtımını yapmak için okurları ile buluşacak. Altun, 11 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’de Gebze Ticaret Odası’ndaki tanıtım kokteylinde yeni kitabını tanıtacak. Saat 10.45’de kokteyl, 11.00’de tanıtım ve ardından imza etkinliği yapılacak. ‘Ceres Yayınları’ tarafından yayınlanan kitap, ‘D&R’, ‘Kitap yurdu’ ve  ‘İdefiks’ kitapevlerinin yanı sıra birçok kitapevinde satışa sunulacak.  Aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun’un ‘Kaçış Noktası ile ‘+18’ adlı, yayınlanmış iki eseri daha bulunmaktadır. Altun, Gebze’deki tanıtım ve imza gününün ardından 25 Şubat tarihinde de İstanbul’da imza günü etkinliğine katılacak.   GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ Levent Altun, ‘Özlem’e Mektup’ adlı romanında yaşanmış hayat hikayelerine yer veriyor. Platonik bir aşk hikayesinin öne çıktığı romanda, insanların deliliğe varan davranış ve kişilik analizleri ile toplum yaşamının ve insan ilişkilerinin tezatlıkları ayrıntılı bir şekilde irdelenerek cesur ve akıcı bir anlatımla okuyucuya sunuluyor. İnsanların yaşam mücadelesinde, aşkın ve umudun vazgeçilmezliğini en ön sıraya yerleştiren roman, gerçek yaşam öyküleriyle de ülkemizin sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamından kesitler sunmakta.      
ÖZLEM’E MEKTUP OKURLARIYLA BULUŞUYOR

 


 

Gazeteci - Yazar Levent Altun, “Özlem’e Mektup” adlı romanının tanıtımını yapmak için okurları ile buluşacak. Altun, 11 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’de Gebze Ticaret Odası’ndaki tanıtım kokteylinde yeni kitabını tanıtacak. Saat 10.45’de kokteyl, 11.00’de tanıtım ve ardından imza etkinliği yapılacak.

‘Ceres Yayınları’ tarafından yayınlanan kitap, ‘D&R’, ‘Kitap yurdu’ ve  ‘İdefiks’ kitapevlerinin yanı sıra birçok kitapevinde satışa sunulacak. 

Aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun’un ‘Kaçış Noktası ile ‘+18’ adlı, yayınlanmış iki eseri daha bulunmaktadır.
Altun, Gebze’deki tanıtım ve imza gününün ardından 25 Şubat tarihinde de İstanbul’da imza günü etkinliğine katılacak.

 

GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ


Levent Altun, ‘Özlem’e Mektup’ adlı romanında yaşanmış hayat hikayelerine yer veriyor. Platonik bir aşk hikayesinin öne çıktığı romanda, insanların deliliğe varan davranış ve kişilik analizleri ile toplum yaşamının ve insan ilişkilerinin tezatlıkları ayrıntılı bir şekilde irdelenerek cesur ve akıcı bir anlatımla okuyucuya sunuluyor.

İnsanların yaşam mücadelesinde, aşkın ve umudun vazgeçilmezliğini en ön sıraya yerleştiren roman, gerçek yaşam öyküleriyle de ülkemizin sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamından kesitler sunmakta.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.