GAZETECİLER BOĞAZDA BULUŞTU

Kocaeli 14.08.2017 - 15:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GAZETECİLER BOĞAZDA BULUŞTU

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, sosyal etkinlikler kapsamında dün Darıca Belediyesi’nin katkılarıyla Kocaeli’deki meslektaşlarımızla boğaz turu yaptı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, üyelerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Çeşitli dönemlerde eğitim faaliyetleri ve kültür gezileri gerçekleştiren Cemiyet, dün de meslektaşlarına boğaz turu etkinliğiyle stres attırdı. Darıca Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik ile gazeteciler tekne ile boğaz turu attılar ve güzel bir gün geçirdiler. Gezi etkinliğine, Kocaeli’nin tüm ilçelerinden gazeteciler katıldı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Başkan Vekili Levent Altun, Başkan yardımcıları Hakan Süer, Erol Kaçmaz, Nebiye Azak ve Ayşegül Kalaycı, Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mücahit Vural ve Basın Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Anar’nın da katıldığı tekne ile boğaz turu için Darıca’dan otobüslerle Kadıköy sahilinden tekneye binildi. Çeşitli ikramlar ve müzik eşliğinde gazeteciler İstanbul boğazının güzelliği ile büyülendiler. Bir yandan gezinin keyfini süren gazeteciler diğer yandan da bol bol sohbet ederek eğlenceli bir gün geçirdiler.   DARICA SAHİLDE AKŞAM YEMEĞİ   Boğaz turu gezisinin ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, gazetecilere Darıca sahildeki bir restoranda akşam yemeği verdi. Yemekte bir konuşma yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, “Gazetecilik zor ve yıpratıcı bir meslek. Meslektaşlarımızın moral ve motivasyonunu artırmak ve aileleriyle birlikte güzel bir geçirmeleri için zaman zaman bu tür etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu konuda bize her zaman yardımcı olan Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Çetin Gürol da Başkan Karabacak’a teşekkür plaketi vererek, “Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak tek hedefimiz mesleğimizin gelişimine katkı sağlamaktır. Kesinlikle görev süremiz içerisinde kişisel değil, toplumsal hizmet ettiğimiz kesim olan meslektaşlarımız için çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Daha yapacak çok işimiz var, sizlerin desteğiyle hepsini gerçekleştireceğiz. Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’ın kapısını ne zaman çalsak bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Bugünde çok güzel bir geziye birlikte imza attık. Kendisine verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. KARABACAK’TAN DESTEK SÖZÜ   Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da,  her zaman basın mensuplarının yanında olduğunu ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin her organizasyonunda imkanlar ölçüsünde katkı vereceğini belirtti. Başkan Karabacak, tüm Kocaeli’den gazetecileri Darıca’da buluşturmaktan da mutlu olduğunu belirterek, “Biz de Darıca belediyesi olarak halkımızı mutlu etmek ve şehrimizi geliştirmek için gayret ediyoruz” dedi.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, sosyal etkinlikler kapsamında dün Darıca Belediyesi’nin katkılarıyla Kocaeli’deki meslektaşlarımızla boğaz turu yaptı.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, üyelerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Çeşitli dönemlerde eğitim faaliyetleri ve kültür gezileri gerçekleştiren Cemiyet, dün de meslektaşlarına boğaz turu etkinliğiyle stres attırdı.
Darıca Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik ile gazeteciler tekne ile boğaz turu attılar ve güzel bir gün geçirdiler. Gezi etkinliğine, Kocaeli’nin tüm ilçelerinden gazeteciler katıldı.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Başkan Vekili Levent Altun, Başkan yardımcıları Hakan Süer, Erol Kaçmaz, Nebiye Azak ve Ayşegül Kalaycı, Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mücahit Vural ve Basın Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Anar’nın da katıldığı tekne ile boğaz turu için Darıca’dan otobüslerle Kadıköy sahilinden tekneye binildi. Çeşitli ikramlar ve müzik eşliğinde gazeteciler İstanbul boğazının güzelliği ile büyülendiler. Bir yandan gezinin keyfini süren gazeteciler diğer yandan da bol bol sohbet ederek eğlenceli bir gün geçirdiler.
 
DARICA SAHİLDE AKŞAM YEMEĞİ
 
Boğaz turu gezisinin ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, gazetecilere Darıca sahildeki bir restoranda akşam yemeği verdi. Yemekte bir konuşma yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, “Gazetecilik zor ve yıpratıcı bir meslek. Meslektaşlarımızın moral ve motivasyonunu artırmak ve aileleriyle birlikte güzel bir geçirmeleri için zaman zaman bu tür etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu konuda bize her zaman yardımcı olan Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Çetin Gürol da Başkan Karabacak’a teşekkür plaketi vererek, “Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak tek hedefimiz mesleğimizin gelişimine katkı sağlamaktır. Kesinlikle görev süremiz içerisinde kişisel değil, toplumsal hizmet ettiğimiz kesim olan meslektaşlarımız için çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Daha yapacak çok işimiz var, sizlerin desteğiyle hepsini gerçekleştireceğiz. Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’ın kapısını ne zaman çalsak bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Bugünde çok güzel bir geziye birlikte imza attık. Kendisine verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
KARABACAK’TAN DESTEK SÖZÜ
 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da,  her zaman basın mensuplarının yanında olduğunu ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin her organizasyonunda imkanlar ölçüsünde katkı vereceğini belirtti. Başkan Karabacak, tüm Kocaeli’den gazetecileri Darıca’da buluşturmaktan da mutlu olduğunu belirterek, “Biz de Darıca belediyesi olarak halkımızı mutlu etmek ve şehrimizi geliştirmek için gayret ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.