GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gazeteciler Büyükakın’a Teşekkür etti!

Siyaset 28.03.2020 - 19:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gazeteciler Büyükakın’a Teşekkür etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın İlimizde çalışan gazetecilere dezenfekte,maske ve eldiven desteğinde bulundu.Gebze Gazeteciler Cemiyeti'ne bugün gönderilen malzemeler çalışan muhabirlere Cemiyet Başkanı Ahmet Oğuz ve TGF Genel Sekreter yardımcısı Levent Altun tarafından teslim edidli.Başkan Oğuz yaptığı açıklamada,"Sahada muhabirlik yapan üyelerimize Korona virüsüne karşı korumaları için dezenfektan, maske ve eldiven dağıtımı yaptık. Bu konuda desteklerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyğkakın'a teşekkür ediyoruz"dedi. Gazetemiz muhabiri Refik Sıla Güvenç dezenfekte ürünlerini aldı. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın İlimizde çalışan gazetecilere dezenfekte,maske ve eldiven desteğinde bulundu.Gebze Gazeteciler Cemiyeti'ne bugün gönderilen malzemeler çalışan muhabirlere Cemiyet Başkanı Ahmet Oğuz ve TGF Genel Sekreter yardımcısı Levent Altun tarafından teslim edidli.Başkan Oğuz yaptığı açıklamada,"Sahada muhabirlik yapan üyelerimize Korona virüsüne karşı korumaları için dezenfektan, maske ve eldiven dağıtımı yaptık. Bu konuda desteklerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyğkakın'a teşekkür ediyoruz"dedi. Gazetemiz muhabiri Refik Sıla Güvenç dezenfekte ürünlerini aldı.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.