Gazeteciler için sinema etkinliği

Gebze 14.02.2016 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gazeteciler için sinema etkinliği

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova İlçelerimizdeki üyelerimize ve meslektaşlarımıza yönelik sinema etkinliği düzenliyoruz. Gebze Center AVM ve Cinemaximum sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte gazete çalışanları Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar’ın başrolünü oynadığı İftarlık Gazoz isimli filmi izleyecekler. 16 Şubat Salı günü 18.30’daki seans, gazetecilere özel gerçekleştirilecek. Cinemaximum, 100 gazetecinin biletlerini karşılarken, Gebze Center AVM de gazetecilere mısır ve içecek ikramında bulunacak. Etkinliğe katılacak olanların, 15 Şubat Pazartesi günü saat:17.00’ye kadar Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun’a rezervasyon yaptırılması gerekiyor. Üyelerimiz ve meslektaşlarımız eşi veya arkadaşları ile etkinliğimize katılabilirler. 

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova İlçelerimizdeki üyelerimize ve meslektaşlarımıza yönelik sinema etkinliği düzenliyoruz. Gebze Center AVM ve Cinemaximum sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte gazete çalışanları Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar’ın başrolünü oynadığı İftarlık Gazoz isimli filmi izleyecekler.

16 Şubat Salı günü 18.30’daki seans, gazetecilere özel gerçekleştirilecek. Cinemaximum, 100 gazetecinin biletlerini karşılarken, Gebze Center AVM de gazetecilere mısır ve içecek ikramında bulunacak.

Etkinliğe katılacak olanların, 15 Şubat Pazartesi günü saat:17.00’ye kadar Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun’a rezervasyon yaptırılması gerekiyor. Üyelerimiz ve meslektaşlarımız eşi veya arkadaşları ile etkinliğimize katılabilirler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.