19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gazetecilere ilk yardım eğitimi!

Gebze 26.11.2015 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gazetecilere ilk yardım eğitimi!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ve Gebze Medical Park Hastanesi iş birliği ile Gebzeli gazetecilere ilk yardım eğitimi verildi.

Her gün farklı olaylarla karşı karşıya kalan gazeteciler Gebze Medical Park Hastanesi’nde ilk yardım eğitimi aldı. Dün sabah kahvaltı organizasyonu ile başlayan programa Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü A. Erdal İbanpoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Erol Turan ve Gebze’de görev yapan gazeteciler katıldı.  TÜRKİYE’DE TRAFİK KAZASI FAZLA Eğitim programı öncesi konuşma yapan Medical Park Hastanesi Genel Müdürü A. Erdal İbanoğlu; “Türkiye’de maalesef trafik kazaları fazla yaşanıyor. Buna karşılık ilk yardım eğitimi alan kişi sayısı çok az. Siz mesleğiniz itibari ile bu durumlarla çok fazla karşı karşıya kalıyorsunuz. Sizden beklenen hastayı iyileştirmek değil, onları profesyonel ekip gelene kadar hayatta tutmak.” Dedi. “SAKİNLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ” Gazetecilere ilk yardım eğitimi veren Dr. Serdar Uğur Köseoğlu; “Türkiye’de ilk yardımlarda yapılan yanlış panik olmak. Tepkilerimiz alevli oluyor. Kaza anında sakinliğimizi korumamız gerekiyor” diyerek gazetecilere temel ilk yardım eğitimi konusunda detaylar anlattı. Zaman zaman gazetecilere sorular soran Köseoğlu gazetecilerden kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ve Gebze Medical Park Hastanesi iş birliği ile Gebzeli gazetecilere ilk yardım eğitimi verildi.

Her gün farklı olaylarla karşı karşıya kalan gazeteciler Gebze Medical Park Hastanesi’nde ilk yardım eğitimi aldı. Dün sabah kahvaltı organizasyonu ile başlayan programa Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü A. Erdal İbanpoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Erol Turan ve Gebze’de görev yapan gazeteciler katıldı. 

TÜRKİYE’DE TRAFİK KAZASI FAZLA

Eğitim programı öncesi konuşma yapan Medical Park Hastanesi Genel Müdürü A. Erdal İbanoğlu; “Türkiye’de maalesef trafik kazaları fazla yaşanıyor. Buna karşılık ilk yardım eğitimi alan kişi sayısı çok az. Siz mesleğiniz itibari ile bu durumlarla çok fazla karşı karşıya kalıyorsunuz. Sizden beklenen hastayı iyileştirmek değil, onları profesyonel ekip gelene kadar hayatta tutmak.” Dedi.

“SAKİNLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ”

Gazetecilere ilk yardım eğitimi veren Dr. Serdar Uğur Köseoğlu; “Türkiye’de ilk yardımlarda yapılan yanlış panik olmak. Tepkilerimiz alevli oluyor. Kaza anında sakinliğimizi korumamız gerekiyor” diyerek gazetecilere temel ilk yardım eğitimi konusunda detaylar anlattı. Zaman zaman gazetecilere sorular soran Köseoğlu gazetecilerden kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.