Gazetemiz 9 yaşında!

Darıca 01.03.2019 - 19:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gazetemiz 9 yaşında!

1 Mart 2010 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemiz, bugün Kuruluşunun 9.yılını kutluyor.

1 Mart 2010 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemiz, bugün Kuruluşunun 9.yılını kutluyor. Yayımlandığı günden beri, başta hitap ettiği Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası olmak üzere Kocaeli’nin sesi ve kulağı olan gazetemiz, gururla ve onurla basın yayın hayatında bugün 9.yaşına adım attı.  Gebze Bölgesi gibi, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik hayatına yön veren önemli bir bölgesinde yayım yapan Hedef Gazetesi, okurlarından ve Gebze Bölgesinden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Aynı zamanda Gebzespor Yöneticisi olan Kurucumuz Abbas Sır’ın kaptanlığında yoluna devam eden gazetemiz, her daim bölgenin sesi olmaya devam edecektir. GEBZE BÖLGESİ’NİN GENÇ GAZETESİ Gebze Bölgesi’nin genç gazetesi, tecrübeli kadrosunu genç ve dinamik isimlerle donatarak okurlarına hitap ediyor. “Hedef’imiz, Hedefiniz olsun” sloganıyla yola çıkan Gazetemiz, sayfalarında her kesimin haberlerine yer vererek,  doğru, dürüst ve tarafsız yayıncılık anlayışını sürdürüyor. Gazetemizin internet sitesi www.hedefgazetesi.com.tr de 7/24 güncellenerek sıcağı sıcağına haberleriyle kamuoyunu bilgilendirme görevini sürdürüyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğünü kırımızı çizgisi olarak kabul eden gazetemizin ilelebet tarafı Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere, Kocaeli ve Gebze Bölgesi’nin çıkarları. Bu ilkelerinden taviz vermeyen gazetemiz, sizlerin desteğiyle bir yaşını daha kutlamanın heyecanını yaşıyor. Bizleri bugünlere getiren kadirşinas okurlarımıza minnettarız.
1 Mart 2010 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemiz, bugün Kuruluşunun 9.yılını kutluyor.

1 Mart 2010 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemiz, bugün Kuruluşunun 9.yılını kutluyor. Yayımlandığı günden beri, başta hitap ettiği Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası olmak üzere Kocaeli’nin sesi ve kulağı olan gazetemiz, gururla ve onurla basın yayın hayatında bugün 9.yaşına adım attı.  Gebze Bölgesi gibi, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik hayatına yön veren önemli bir bölgesinde yayım yapan Hedef Gazetesi, okurlarından ve Gebze Bölgesinden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Aynı zamanda Gebzespor Yöneticisi olan Kurucumuz Abbas Sır’ın kaptanlığında yoluna devam eden gazetemiz, her daim bölgenin sesi olmaya devam edecektir.

GEBZE BÖLGESİ’NİN GENÇ GAZETESİ

Gebze Bölgesi’nin genç gazetesi, tecrübeli kadrosunu genç ve dinamik isimlerle donatarak okurlarına hitap ediyor. “Hedef’imiz, Hedefiniz olsun” sloganıyla yola çıkan Gazetemiz, sayfalarında her kesimin haberlerine yer vererek,  doğru, dürüst ve tarafsız yayıncılık anlayışını sürdürüyor. Gazetemizin internet sitesi www.hedefgazetesi.com.tr de 7/24 güncellenerek sıcağı sıcağına haberleriyle kamuoyunu bilgilendirme görevini sürdürüyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğünü kırımızı çizgisi olarak kabul eden gazetemizin ilelebet tarafı Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere, Kocaeli ve Gebze Bölgesi’nin çıkarları. Bu ilkelerinden taviz vermeyen gazetemiz, sizlerin desteğiyle bir yaşını daha kutlamanın heyecanını yaşıyor. Bizleri bugünlere getiren kadirşinas okurlarımıza minnettarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.