Gazetemiz Yol Göstermeye Devam Ediyor

Kocaeli 19.05.2020 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gazetemiz Yol Göstermeye Devam Ediyor

Dün yaptığımız ‘Nostaljik arabalı sinema etkinliği’ haberi büyük yankı uyandırdı. Haberimizin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın arabalı sinema etkinliğinin yapılacağını duyurdu.  ‘Nostaljik Arabalı Sinema Etkinliği’nin başlayacağını sosyal medya hesabından duyuran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Arabada Sinema Etkinliği” isteyenler burada mı? Çok yakında size bir değil birkaç sürprizimiz olacak. Hadi o zaman film önerilerinizi alalım” dedi. ‘Nostaljik Arabalı Sinema Etkinliği’ haberimize ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz; http://www.hedefgazetesi.com.tr/haber-vatandastan-baskanlara-cagri-86387.html

Dün yaptığımız ‘Nostaljik arabalı sinema etkinliği’ haberi büyük yankı uyandırdı. Haberimizin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın arabalı sinema etkinliğinin yapılacağını duyurdu. 
‘Nostaljik Arabalı Sinema Etkinliği’nin başlayacağını sosyal medya hesabından duyuran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Arabada Sinema Etkinliği” isteyenler burada mı? Çok yakında size bir değil birkaç sürprizimiz olacak. Hadi o zaman film önerilerinizi alalım” dedi.


‘Nostaljik Arabalı Sinema Etkinliği’ haberimize ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz;

http://www.hedefgazetesi.com.tr/haber-vatandastan-baskanlara-cagri-86387.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.